Öljük meg Berlusconit!

Több mint 17 ezren csatlakoztak a Facebook közösségi portál egyik olasz oldalán alakult csoporthoz, amely Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök meggyilkolására szólítja fel az embereket. Az oldal 2008 szeptembere óta létezik, de csak most indítottak vizsgálatot az ügyben.

Az „Öljük meg Berlusconit!” oldallal kapcsolatban a 73 éves nőfaló-médicézár-politikus ezt nyilatkozta az egyik legismertebb amerikai hírcsatornának, a CNN riporterének: „Nem szeretem a munkámat. Önfeláldozásból dolgozom.”

Silvio Berlsuconit négyszer választották meg Olaszország miniszterelnökévé. Először 1994 és 1995 között, majd 2001 és 2005 között, ezt követően 2005 és 2006 között, és végül 2008. május 8-tól tölti be a kormányfői tisztségét.

2 hozzászólás to “Öljük meg Berlusconit!”

  1. re Says:

    Tényleg nagy nőfaló! 😀

  2. Anka Says:

    úgyse lesz belőle semmi. megállapítják hogy egy rossz vicc a klub, elmarasztalják netán megvágják egy picit a klub létrehozóját azt annyi.

    egyébként beteg dolognak tartom, ien és efféle klubok létrehozását. nem konkrétan azért mert a megölésre szólit fel, bár ez is felháborító amugy, hanem az sokkal jobban idegesít hogy ennyire unatkoznak bizonyos emberek, hogy ienekkel foglalkoznak és ieneket találnak ki.. ahelyett hogy azt a csekély agykapacitását is pl rákkutatásra fordítaná.. XD

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: