Botoxfüggő sztárok

A sztárok körében a szépségnek nincs határa. Többük be is vallotta, hogy botox függő. A botox 20 éve, vagyis 1989-ben jelent meg a kozmetikában, és sikere azóta megállás nélkül ível fölfelé, hisz jelenleg csak ez az egyetlen csodaszer, amely azonnali eredményt garantál a ráncokkal szemben. Az eljárás előnye, hogy fájdalommentes, mindössze pár percet vesz igénybe, és a legfontosabb pedig az, hogy a bőr 10-15 évet képes fiatalodni általa.  Legsúlyosabb hátránya viszont az, hogy 10 év múlva már szétesik az arcuk, a színészeknél pedig blokkolja a mimikai izmok mozgását, mellesleg az arcukon látni lehet a nyomát és  sokak szerint: “gyakran olyanok mint egy szoborfej”.

A botox kezelés Európában és az Amerikai Egyesült Államokban napról napra népszerűbb, olyannyira, hogy fiatalok már 20-23 évesen is a rabjává válnak. Ashlee Simpson énekes-színésznő 25 évesen 2 havonta jár a plasztikai sebészetre botoxért, de már a szépséges Megan Fox is kibróbálta, pedig mégcsak 23 éves.

A leghíresebb színésznők, modellek, énekesek és politikusasszonyok sem hagynák ki a botox kezelést, úgy mint Sandra Bullock, Jane Fonda, Helen Mirren, Brooke Shields, Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman, Goldie Hawn, Renée Zellwegger, Victoria Beckham, Ábrahám Edit, Hernádi Judit, Cindy Crawford, Kate Moss, Pamela Anderson, Jenny McCarthy, Kylie Minogue, Madonna, Hilary Clinton, vagy netán Lendvai Ildikó.

Sőt, ma már a férfiak sem rejtik véka alá, hogy szépészeti injekciózásra járnak. Bruce Willis, David Beckham, David Hasselhoff, George Clooney, Michael Douglas, Franco Nero és Tom Jones is botox hatására néz ki úgy ahogy.

A felmérések szerint egy botox kezelésre a 35-40 év körüli hölgyek a legfogékonyabbak. Ez az időszak az első jele a mélyebb, tartósabb ráncok kialakulásának, melyek ellen aztán egész életünkben küzdhetünk. Nyugat-Európában a 60 éven felüli korosztály is kezdi felismerni ennek a forradalmi újításnak az előnyeit, Angliában például az elmúlt 2 évben megduplázódott a botoxot használó idősebb korosztály száma. Nem csoda, hogy aki egyszer megtapasztalta az örök fiatalság nedűjét, nem mond le róla, így 10-ből 4 botox használó függővé válik.

Végül pedig ejtsünk szót azokról, akik természetüknél fogva maradtak ilyen szépek, és sármosak. A hölgyek közül sem Julie Christie, sem Diane Keaton, sem Angelina Jolie nem használ botoxot, mégis mindnyájan letagadhatnának az életkorukból legalább 10 évet, akárcsak Clint Eastwood, vagy Brad Pitt.

3 hozzászólás to “Botoxfüggő sztárok”

  1. re Says:

    Ennyien??!. Nem is gondoltam volna. 😦

  2. franz ferdinand Says:

    Jézusom ez nem igaz

  3. Vanda1960 Says:

    Apám mondta mindig: “Nagy az isten állatkertje”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: