Kik azok az MILF-ek?

Napjainkban egyre több nőre mondják azt, hogy MILF. Ez a mozaikszó azonban “csak” tíz éves múltra tekint vissza. Széleskörű ismertséget az 1999-ben bemutatott Amerikai pite című film hozott neki, amelyben egyetemista fiúk anyukáknak (persze nem a sajátjuknak) csapják a szelet.

A MILF szó jelentése: Mother I’d Like to Fuck (szó szerint: Anya, akit megdugnék), vagyis olyan jó karban lévő, szexuálisan is vonzó 30-as évei végén járó, vagy 40-es, netán 50-es (néha 60-as is) nő vagy anya akikkel a fiatal fiúk szeretkeznének.

Sokan ebbe a kategóriába sorolják az énekes-színésznő Chert (63), aki gyakran koncertközönségéből válogat magának fiatal srácokat. Az énekesnő a 80-as években a nála 15 évvel fiatalabb Tom Cruise-sal is járt.

Az egyik legismertebb MILF-hölgy is énekesnő, ő pedig nem más mint Madonna (51), akinek eddig mind két férje (Sean Penn, Guy Ritchie) fiatalabb volt nála, jelenleg pedig egy 29 évvel fiatalabb fiúval, Jesus Luzzal jár, akit élete szerelmének nevezett.

Sophia Loren (75) világhírű olasz filmszínésznő sem öregedett sokat az elmúlt ötven évben, akárcsak kolléganője Gina Lollobrigida (82), aki 1984 és 2006 között egy nála 35 évvel fiatalabb spanyol üzletemberrel élt együtt, aki még az idős színésznő kezét is megkérte.

Egy közvélemény kutatás során az is kiderült, hogy a tinédzserek vonzónak találják a politikusok soraiban Angela Merkelt (55) Németország kancellárját, Dávid Ibolyát (55) az MDF elnökét, és Morvai Krisztinát (46) is.

A modelleknél Rod Stewart egykori új-zélandi származású feleségét, Rachel Huntert (40), az amerikai Stephanie Seymourt (40), az angol Naomi Campbellt (39), a dán Helena Christensent (41), az amerikai Cindy Crawfordot (43), Nicolas Sarkozy francia elnök feleségét, Carla Brunit (42) és a gyönyörű, német Claudia Schiffert (39) nevezték meg kívánatos maminak, azonban kifelejtették Billy Joel egykori feleségét, Christie Brinkleyt, aki 55 évesen jobban néz, ki mint egy húsz éves leányzó.

A magyar színésznők közül Hernádi Judit (53) örvend a legnagyobb népszerűségnek a fiatal fiúk körében, akiket maga is szeret. Egykori élettársa, Görög László is 8 évvel volt fiatalabb nála. A listán szerepel még Liptai Claudia (36), Gregor Bernadett (37), Fésűs Nelly (37), Csisztu Zsuzsa (39), Bálint Antónia (40), Csomor Csilla (43), Détár Enikő (45), Nyertes Zsuzsa (51), és Szűcs Judith (56) neve is.

A világsztároknál pedig őket sorolták MILF-kategóriába: Jane Fonda (71), Tina Turner (70), Julie Christie (68), Catherine Deneuve (66), Helen Mirren (64), Jaclyn Smith (64), Susan Sarandon (63), Diane Keaton (63), Meryl Streep (60), Cheryl Ladd (58), Kim Cattrall (53), Michelle Pfeiffer (51), Jamie Lee Curtis  (51), Andie MacDowell (51), Julianne Moore (49), Nicolette Sheridan (46), Monica Bellucci (45), Teri Hatcher (45), Sandra Bullock (45), Elizabeth Hurley (44), Brooke Shields (44), Sarah Jessica Parker (44), Halle Berry (43), Naomi Watts (41), Jennifer Lopez (40), Jennifer Aniston (40), Rachel Weisz (39), Amanda Peet (37),  Jennifer Garner (37).

Egy dán szexológus szerint a szexben a legjobb párosítás a fiatal férfi és a középkorú nő, úgylátszik ezt minden Hollywoodi sztár megpróbálja betartani.

16 hozzászólás to “Kik azok az MILF-ek?”

  1. meszarosmarton Says:

    Christie Brinkley 55 évesen:

  2. meszarosmarton Says:

    És fiatalon:

  3. meszarosmarton Says:

    Julie Christie 2009-ben és 2008-ban:


  4. meszarosmarton Says:

  5. meszarosmarton Says:

    A Yo La Tengo dala Julie Christie-ről a 60-as évekből:

  6. meszarosmarton Says:

  7. re Says:

    A felsorolt listából Halle Berry, Billy Joel felesége, Claudia Schiffer, Gregor Bernadett, Naomi Campbell és Amanda Peet jön csak be…

  8. kelemenmarc Says:

    Pedig náluknál sokkal szebb nők is vannak a listában 🙂

  9. meszarosmarton Says:

    Például? Kikre gondoltál?

  10. kelemenmarc Says:

    Például én Amanda Peetet, Naomi Campbellt nem tarom jó nőnek sőt Naomi túl férfias… Halle az jó.

    Akikre gondoltam: Hernádi, Julianne Moore, Jennnifer Garner, Cattrall, Sheridan, Parker és talán Weisz.

  11. meszarosmarton Says:

    Én talán őket:

    Halle Berry
    Amanda Peet
    Claudia Schiffer
    Christie Brinkley
    Gregor Bernadett
    Michelle Pfeiffer
    Monica Bellucci
    Meryl Streep
    Jennifer Garner
    Stephanie Seymour
    Helena Christensen

    És bár a listából kimaradt, de még ANGELINA JOLIE-t is! 🙂
    (Őt ugyanis nem tartom MILF-nek)

  12. kelemenmarc Says:

    Meryl Streep nekem is 🙂

  13. Robesz Says:

    Új kifejezést hozok be: FILF

    (csak kár hogy én nem vagyok az :P)

  14. Robesz Says:

    Hoppá!

    Nem is annyira új: http://www.imdb.com/title/tt1300223/

  15. Hablaty Says:

    Hát, eléggé kifacsarodott ízlése van, akinek “bejön” Angela Merkel… A hazai hölgykoszorúról nem is beszélve ( értve alatta Dávid Ibolyát (55) az MDF elnökét, és Morvai Krisztinát (46) is.)
    … Kecske nem volt a közelben ? Már csak összehasonlításképp is…

  16. Újév alkalmából: 2013-as elemzés | Mészáros Márton blogja Says:

    […] Kik azok az MILF-ek? 2. Stephen Hawking csatlakozott az Izrael elleni bojkotthoz 3. Meghúzta a tanárnőjét – […]

Hozzászólás