Robert Pattinson lázban tartja budapesti rajongóit

Robert Pattinson brit színész, az Alkonyat című világsikerű filmek főszereplője 2010. március 28-án, vasárnap Budapestre érkezett, hogy megkezdje a Bel Ami című film filmjének kéthetes pesti forgatását.

Robert Pattinson brit színész autóba száll Budapesten, a Bel Ami című filmje forgatását követően, 2010. március 29-én

A nők és tinilányok bálványa Guy de Maupassant francia író A szépfiú (Bel Ami) című regényének filmváltozatában játssza a főszereplőt, Georges Duroy feltörekvő újságírót, aki a 19. században, Párizsban élt.

A film további szereplői Christina Ricci, A Ponyvaregényért 1995-ben Oscar-díjra jelölt Uma Thurman amerikai-, és Az angol betegért 1997-ben Oscar-díjra jelölt Kristin Scott Thomas brit színésznő, akik mind a fiatal színész szeretőit alakítják. Thurman szerepét eredetileg az Oscar-díjas Nicole Kidman játszotta volna, ám őt rengeteg plasztikai műtéte miatt több alkotásban is mással helyettesítik. Jelenleg Pattinson és a remek Scott Thomas forgat Budapesten, jövő héten pedig már Uma Thurman is megérkezik hozzánk, viszont Riccinek nem lesz magyarországi jelenete.

Kristin Scott Thomas brit színésznő is Budapesten forgatja a Bel Ami-t

Az elmúlt napokban az Andrássy út egy része párizsi utcává vállt, ugyanis itt, a Szabadság-téren, és a  Róna utcai filmstúdióban zajlik a forgatás, a következő napokban pedig a nyolcadik kerületben, a Pollack Mihály téren, és a Dohány utca környékén dolgozik majd a stáb.

Robert Pattinson brit színész és Kristin Scott Thomas brit színésznő a Bel Ami című filmjük forgatásán, Budapesten az Andrássy úton, 2010. március 29-én

Az már most, kiderült hogy Pattinson nem megy oda a rajongókhoz jatolni, ugyanis állítólag a szerződésében rögzítve van, hogy ezt nem is tehetné meg, ennek ellenére minden megjelenésekor több száz lány várja, akik egyfolytában sikongatnak, azonban a produkció ennek a féken tartására Pattinsonnal magyarul mondatta el, hogy “Köszönöm, hogy csendben voltatok”. Ezt a pillanatot természetesen videón is megörökítették, amelyet a világhálón már több millió ember látta, akárcsak azokat a képeket, amelyek számos amerikai oldalra is felkerültek, amint Robert kisminkelve, korhű ruhában, mellényben meg is jelent a tömeg között a forgatás szünetében. Úgyhogy lányok, hajrá, már volt akinek sikerült autógramot és közös fotót kicsikarnia tőle Pesten!

Robert Pattinson brit színész a Bel Ami című filmje forgatásán, Budapesten az Andrássy úton, 2010. március 29-én

Egy hozzászólás to “Robert Pattinson lázban tartja budapesti rajongóit”

  1. re Says:

    Kristin S. Thomas és Robert is, meg Uma is jön. De jó 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: