A spanyol királyi család is ünnepelt

2010. április 4-én, Palma de Mallorca katedrálisában húsvétvasárnapi misén vett részt a spanyol királyi család. A misén megjelent I. János Károly spanyol király is, aki ezúttal szakállat növesztett magának, valamint felesége, a mai napig fiatalos Zsófia királyné és fiúk, a trónörökös Fülöp asztúriai herceg és neje, Letícia hercegnő, akiket gyermekeik, a kis Zsófia és Leonóra hercegnők is elkisértek.

Balról jobbra: I. János Károly spanyol király, fia, Fülöp trónörökös és annak neje, Letícia asztúriai hercegné, valamint unokái Zsófia és Leonóra hercegnők és neje, Zsófia királyné társaságában áll a Palma de Mallorca katedrális bejáratában a húsvétvasárnapi mise után, 2010. április 4-én.

A pici hercegnők kis rózaszín ruhában vettek részt a misén, de egynapon a 4 esztendős Leonóra hercegnő még Spanyolország királynője lesz, ha apja Fülöp trónra kerül.

Zsófia spanyol királyné unokáival Zsófia és Leonóra hercegnőkkel beszélget a Palma de Mallorca katedrális bejáratában a húsvétvasárnapi mise után, 2010. április 4-én.

Egy hozzászólás to “A spanyol királyi család is ünnepelt”

  1. re Says:

    A kis hercegnők és nagyszülők nagyon aranyosak 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: