A legnagyobb szexrekorderek

Vannak, akik eltitkolják, de vannak, akik büszkék rá, hogy hány nővel illetve férfival kerültek intim kapcsolatba. Én most összeszedtem néhány hírességet, illetve történelmi személyiséget, akiknek a szexügyeiről szinte mindent tudunk.

Julio Iglesias spanyol énekes az évek során több mint 250 millió albumot adott el 14 nyelven, és körülbelül 3000 nővel töltött el buja éjszakákat. A most 66 éves „spanyol trubadúr” 1971 és 1977 között volt házas, és 8 gyermeke született, a legutolsó 2007-ben.

Julio Iglesias spanyol énekes

A magyar-zsidó származású Gene Simmons amerikai zenész, a KISS együttes vezetője se szomorkodhat, ugyanis elmondása szerint ő 4600 nővel feküdt össze és viszonya volt többek között olyan legendákkal, mint Liv Ullmann, Diana Ross, Liza Minnelli és Cher.

A többszörös Oscar-díjas Clint Eastwood, az egykori Piszkos Harry-filmek kemény Callahan felügyelője is nagy nőfaló hírében állt: kétszer nősült, öt lánya és két fia van öt különböző asszonytól. Utolsó gyermeke születésekor már 66 esztendős volt.

Clint Eastwood Oscar-díjas amerikai színész-rendező

Komár László, a magyar Elvisként is elhíresült énekes a “Táncoló fekete lakcipő” című könyvében vallott nőügyeiről. Ekkor a most 65 éves énekes elárulta, élete során közel 2000 nővel bújt ágyba és már hatszor elkapta a trippert nevezetű nemibetegséget.

Komár László magyar énekes

Gesztesi Károly magyar színész az elfogyasztott hölgyek számát 500-600-ra becsülte pár évvel ezelőtt, Hajdú Péter műsorvezetőnk elmondása szerint régen nagyon sokat csajozott és körülbelűl 500 nőt vitt ágyba. Persze mindez még az előtt volt, hogy feleségül vette és gyereket csinált Sarka Katának.

Michael Douglas amerikai színészlegenda több interjújában elárulta, hogy életében nem csak az alkohol volt az egyetlen, ami függőséget okozott, hanem a szex is, ugyanis számos alkalommal próbálták kezelni szexfüggőséggel is. Először 1990-ben jelentkezett be egy klinikára, ám a kezelés sikertelennek bizonyult, hiszen továbbra is csalta nejét, Diandra Mornell Lukert, aki 10 évvel később el is vállt tőle. Douglas 2000 óta a nála huszonöt évvel fiatalabb Catherine Zeta-Jones Oscar-díjas walesi színésznővel házas, akinek egyből két gyereket is csinált.

Michael Douglas amerikai színész

David Duchovny amerikai színészt, az X akták című sorozat sztárját 2009-ben szexfüggőséggel kezelték, akárcsak Tiger Woods amerikai golfversenyzőt, a világ legjobban kereső sportolóinak egyikét, aki egy szexfüggőséget kezelő rehabilitációs központban tett vallomásában ismerte be, hogy svéd származású feleségét, Elin Nordegrent házasságuk 5 éve alatt 120 nővel csalta meg.

David Duchovny amerikai színész

Sandra Bullock Oscar-díjas amerikai színésznő férje, Jesse James is hasonló botrányba keveredett, ő is több tucat nővel csalta meg világhírű nejét, aki már be is nyújtotta a válást. A 41 éves James is több hónapot töltött szexelvonón.

Jesse James amerikai televíziós személyiség, Sandra Bullock férje

A három Oscar-díjas Jack Nicholson állítása szerint 9000 nőt vitt az ágyba, így már érthető, hogy miért emlegetík “Király a vásznon, isten az ágybanként”. A színészlegenda a Rolling Stone magazinnak elárulta, hogy ha szerelmeskedni támadt kedve az egyik emberét küldte el egy prostituáltért vagy egy “kis fiatal modellért”, akik perceken belül az ágyába kerültek. “Tizennégy évesen veszítettem el a szüzességem, és tizennyolc éves koromra már szexfüggő voltam.” – nyilatkozta a sztár.

Jack Nicholson háromszoros Oscar-díjas amerikai színész

Charlie Sheen amerikai színész már fiatalon is balhés tini volt, nem tanult, ivott, dohányzott, drogozott, és egy alkalommal ellopta édesapja, Martin Sheen bankártyáját és Las Vegasban egy prostituáltal vesztette el a szüzességét. Barátnője volt Robin Wright Penn és Kelly Preston is, Denise Richardsot feleségül is vette, 5 gyermek apja, és 2009. december 24-én, karácsony napján mégis halálosan megfenyegette és megverte jelenlegi feleségét, Brooke Muellert.

Lindsay Lohan amerikai színésznő éveken át az egyik legkeresetebb fiatal színésznő volt Hollywoodban, azonban botrányai miatt mások vették át a helyét. Az 1986-ban született Lohan szinte minden este részegen és belőve feküdt le több száz férfival és saját véleménye szerint is több száz szexpartnere volt, köztük Jude Law brit színész és leszbikus barátnője, Samantha Ronson, akivel 2008 és 2009 között alkotott egy párt.

Lindsay Lohan amerikai színésznő

Tom Jones, Wales aranyhangú énekese még 1957-ben, 16 éves korában vette feleségül szerelmét, Linda Trenchardot, azonban feltételezések szerint az idén 70 éves “Szexbomba” 500-600 nővel kerülhetett intim kapcsolatba élete során.

Tom Jones Grammy-díjas walesi énekes

IV. (Rettegett) Iván, Oroszország 1547 és 1584 között uralkodó szadita cárja legidősebb fiát egy vita hevében saját kezűleg ölte meg, és már 11 évesen megerőszakolt valakit és élete során több ezer nőt kényszerített az ágyába.

II. Izabella spanyol királynő ellen számos merényletet követtek el hosszú, 73 évig tartó élete során, és tizenkét gyereket szült homoszexuális férjének, azonban ezek közül csak négy maradt életben, mindezek közben többszáz szeretőt tartva. Egyes források szerint az 1833 és 1868 között uralkodó királynő nimfomániás volt.

II. Izabella spanyol királynő (1830-1904)

A Habsburg-házból származó Mária Terézia német-római császárné és magyar, valamint cseh királynő a Lotaringiai Ferenc István herceggel kötött házasságából 16 gyermeke született, és velük létrejött a Habsburg–Lotaringiai-ház. Megjegyezendő hogy az 1740 és 1780 között hatalmon lévő uralkodónőnek kortársai szerint is “hatalmas szexuális étvágya” volt, arról azonban nincs feljegyzés, hogy megcsalta-e férjét, ami azért nem valószínű, mert Mária Terézia és Ferenc frigye a szokásos dinasztikus érdekházasságokkal szemben ez igazi szerelmi házasság volt.

Mária Terézia magyar királynő (1717-1780)

Az államfők szexuális étvágyáról sokat nem tudunk, de a történészek tényként kezeleik, hogy a kegyetlen hun király, Attila (meghalt: 453-ban, feltehetőleg Magyarország területén) élete során 300 feleséget fogyasztott el, John Fitzgerald Kennedy (1917-1963) amerikai elnök és Mao Ce-tung (1893-1976) kínai diktátor, a “nagy kormányos” szexuális étvágya csillapíthatatlan volt, életük során, gyakran politikai hatalmukkal nők ezreit vitték az ágyukba. Kennedy úton útfélen – köztük bordélyházakban – megcsalta nejét, Mao pedig gyakran több tucat nővel szeretkezett egy nap alatt.

Ha hinni lehet a mondásnak, Szaud-Arábia egykori királya, Ibn-Saud (1876-1953) olyan heves vérmérsékletű férfi volt, hogy ifjúságától egészen idős koráig, minden áldott este minimum két-három hölgyet “fogyasztott el”. Becslések szerint ez közel 20 ezer nőt jelenthetett.

Ibn Saud, Szaud-Arábia királya (1876-1953)

Moulay Ismail Ibn Sharif a 17. század szex-rekordere: 500 fős háremével, 1041 utódot nemzettek. Egy amerikai nő 24 óra leforgása alatt 620 férfit engedett magába, a férfiaknál Jon Dough pornósztár pedig azt hitte, hogy 101 nőnek okozhat örömet, ám csak 52-re futotta egy nap alatt.

A római császár, Augustus lánya, Julia (K.e. 39-14.) összesen 80.000 férfivel létesített szexuális kapcsolatot. Fékezhetetlen szexuális étvágya miatt Pandateria szigetére száműzték, még egy marokkói rendőrfőnök 7 év alatt összesen 518 nőn követett el erőszakot.

Augustus, a Római Birodalom első császára

James Cook kapitány, tengeri útjai során, 1777-ben jutott el a csendes-óceáni Tonga – szigetekre, ahol Fatafehi Paulah király uralkodott. A szigeten csak a király rendelkezett az első éjszaka jogával. Az akkor 80 éves király bevallotta a kapitánynak, hogy naponta általában nyolc-tíz nőt foszt meg szüzességétől. Ennek alapján a király, hosszú, 90 évig tartó élete során több mint 37.000 nőnek vette el a szüzességét.

James Cook kapitány, brit felfedező

2 hozzászólás to “A legnagyobb szexrekorderek”

  1. meszarosmarton Says:

    Ez számomra mind nagyon meglepő 🙂

  2. pb Says:

    Színvonaltalan szar.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: