Mozi ajánló – Kéjjel-nappal

Úgyérzem időpocséklás lenne részeletesebben írni a Kéjjel-nappal (Knight and Day) című általam borzasztónak talált amerikai akció-vígjátékról. Nem is csodálom, hogy ilyen pocsék lett ez a film, hisz mindig is tudtam, hogy Cameron Diaz sose tudott játszani, azonban ebben a filmben már Für Anikó magyar hangja sem segít az időközben látványosan megöregedett színésznőn. Tom Cruise – akinek Rékasi Károly személyében végre normális szinkronhagja van – viszont elég hitelesen hozza a szerepét, de hát persze csak az ő szintjét, igaz se tőle se a szőke színésznőtől nem vártunk el soha shakespeare-i monológokat. Maga a film számomra (és ez nem csak az én egyéni véleményem) rémesen vontatott, hosszú és unalmas volt, a látványos akciójelenetek vitték a pálmát, bár azok egészen hihetetlenek, a földtől elrugaszkodottak voltak. Számomra a film egyetlen pozitívumai, az ausztriai és spanyolországi tájak voltak, a mozi címéről pedig jobb ha nem is beszélünk…

Cameron Diaz és Tom Cruise a a Kéjjel-nappal (Knight and Day) című film egyik jelenetében

4 hozzászólás to “Mozi ajánló – Kéjjel-nappal”

 1. kelemenmarc Says:

  Hát ha Cameron D. sohasem tudott játszani, akk Angelina sem. Szerintem te nem láthattál sok Diaz-os filmet, ha ezt mondod. Van nagyon sok buta filmje, ez tény, de van legalébb öt olyan alakítása, ami Oscart érne.

 2. Whymylord Says:

  Én mindkettejüket szeretem, jók és szépek.

 3. meszarosmarton Says:

  Marci elég sok filmben láttam ezt a nőt, de én akkor se szeretem Diazt, elég csúnyának találom és szerintem nem jó színésznő. Na mondom melyik filmjeit láttam:

  Kéjjel-nappal
  A doboz
  Míg a jackpot el nem választ
  Harmadik Shrek
  Shrekből az angyal
  Holiday
  Egy cipőben
  Shrek 2.
  Charlie angyalai: Teljes gázzal
  Édes kis semmiség
  New York bandái
  Shrek
  Charlie angyalai
  Félelem és reszketés Las Vegasban
  Keresd a nőt!
  Álljon meg a nászmenet!
  Az utolsó vacsora
  A maszk

  A New York bandáiban és a Keresd a nőtben jól játszott, a Vanília égboltban viszont rémes volt, a Jackpotban és az Édes kis semmiségben pedig szintén gyenge volt nekem. Elvégre nem véletlenül kapott Arany Málna-jelöléseket, deaz is igaz hogy Jolie-nak több van 🙂 Nem mondom viszont, hogy rossz színnésznő, de nem is egy nagy durranás úgy érzem.

 4. kelemenmarc Says:

  Durranásnak tényleg nem nagy, de Hollywoodban ne csodálkozz. Szerintem szépnek szép, bár már tényleg öregedik, de nem gondolom h ez probléma, ez az emberi test természetes reakciója az idő múlására.

  Diaz nekem a My Sister’s Keeper-ben tetszett legjobban, élete alakítása, nézd meg a filmet! A The Box-ban nekem sem tetszett annyira, de a végén abban a drámai jelenetben viszont fergeteges volt.

  A What Happen’s in Vegas-ban szerintem komikus volt az alakítása, simán az egyik legviccesebb alakítás volt az övé az évben.

  A Shrekkes filmekben jó szinkronhang. A Holidayben jó volt, Az Egy Cipőben inkább Collette volt jó, de Diaz sem volt gyenge.

  A Charlie Angels részekben is megfelelően játszott, bár nekem Lucy Liu volt a kedvenc. Az Édes kis semmiségben ugyancsak más volt a kedvenc (Appelgate), de ebben sem volt vészes.

  A Being John Malkovich című filmért Oscar jelölést kellett volna kapnia, ahogy a Vanillia Skyért is.

  Higgy nekem Roberts, Berry, Witherspoon és Bullock után ő lesz az egyik következő, aki Oscart fog kapni. Hollywood nem engedi a drágaságait elkallódni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: