Angelina Jolie Salt ügynökkel körbeutazta a világot

Amióta bemutatták a Salt ügynök (Salt) című filmet Amerikában, azóta a mozi főszereplője, Angelina Jolie szinte körbeutazta a félvilágot a filmjének csinálva ezzel hírverést. A Los Angeles-i premier után három nappal a 35 éves színésznő már a San Diego-i Nemzetközi Képregény Találkozón (Comic-Con) jelent meg egy fekete bőrruhában és szoknyában; hónapok óta most nézett ki a legdögösebben, pedig sokan már le is írták nőként, holott Jolie nem lett sem öreg, sem csúnya, sem fonnyadt, csak elvesztette fiatalos báját. 

Angelina Jolie amerikai színésznő a San Diego-i Nemzetközi Képregény Találkozón (Comic-Con) 2010. július 22-én

 2010. július 25-én Moszkvában volt hivatalos a film bemutatóján, a színésznő ezúttal egy elegáns, vörös ruhát választott magának, amiben szintén káprázatos volt és mindenki a formás idomait vizslatta.

Angelina Jolie amerikai színésznő a Salt ügynök (Salt) című filmje bemutatóján, Moszkvában 2010. július 25-én

Angelina a premieren figyelt fel egy 7-8 év között kislányra, aki miatt kitört az autogramkérők gyűrűjéből, majd miután beszélgetett a kislánnyal megpuszilta a gyereket, viszont az a puszi inkább hasonlít egy csókra. Egyébként Angie aláírásokat osztogatott és együtt pózolt a rajongóival egy teljes órán át.

Angelina Jolie amerikai színésznő puszit ad az egyik rajongójának a Salt ügynök (Salt) című filmje bemutatóján, Moszkvában 2010. július 25-én

Később a színésznő Japánban vett részt a Salt ügynök bemutatóján, ezúttal is vonzó szerkót választott magának, egy merész, átlátszó fekete ruhát öltött magára, amely alól tökéletesen kirajzolódtak a híresen szép mellei és még a narancsbőrös hátsója is megvillant. Úgylátszik a világ első számú nője sem tökéletes.

Angelina Jolie amerikai színésznő a Salt ügynök (Salt) című filmje premierjén Tokióban 2010. július 27-én

A promociós kampány zárásaként a díva másnap földig érő, fekete selyem Versace ruhában jelent meg az akciófilm dél koreai sajtótájékoztatóján, majd az ENSZ Menekültügyi Szervezetének (UNHCR) képviselőivel tárgyalt, mint a szervezet jószolgálati nagykövete.

Angelina Jolie a Salt ügynök (Salt) című filmje premierjén Tokióban, 2010. július 27-én

A színésznő megemlítette, hogy a Phillip Noyce rendezésében készült akciófilmben, amelynek első jelenete egy észak-koreai börtönben játszódik, nagyszerűen tudott együtt dolgozni koreai kollégáival.

Angelina Jolie amerikai színésznő a Salt ügynök (Salt) című filmje premierjén Tokióban 2010. július 27-én

2 hozzászólás to “Angelina Jolie Salt ügynökkel körbeutazta a világot”

  1. Statenkingcie Says:

    Mártonfiam te is megbeszélhetnél ezzel a csajjal egy találkozót és hidd el te is kapnál tőle puszit a pofidra! Foggad meg jótanács!

  2. Szaturnusz Says:

    Angeline Jolie gyönyörű nő még így női szemmel is, sugárzik belőle a szexualitás. A szája egyébként a természet ajándéka, Anistonnak viszont számtalan műtétje volt, hogy úgy nézzen ki, ahogy, de szerintem még így sem lett egy kimondottan szép nő, főleg azzal a pengevékony szájával és a szabálytalan arcformájával. Nem tudom miért szidja itt majdnem mindenki Angelina száját, egy vastag, húsos száj sokkal kívánatosabb,érzékibb, mint egy vékony, alig észrevehető, amit csak a rúzs képes feldobni valamelyest.

    Bár én szeretem a Jóbarátokat, de azért Angelina nem a semmiért kapot Oscar-díjat, viszont Jennifernek még 40 éves korára sem sikerült igazán elismert színésznővé érnie, valószínűleg nem véletlenül, pedig 6 évvel több lehetőség állt rendelkezésére. Arról nem is beszélve, hogy bár a gyerekpottyantós Jolie kicsit zakkant néha, ha valaki veszi a fáradtságot és utánajár, hogy mennyi karitatív tevékenységet folytat már évek óta szerte a világon és ő az egyik ENSZ jószolgálati nagykövet, szerintem nem kellene ennyire kigolyóznia mindenkinek. Jenniferről még nem igazán hallottam ilyet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: