Angelina Jolie Budapesten járt

Gondolhatjátok, hogy örülhettem, amikor megtudtam, hogy az Istennő, vagyis a legkedvesebb színésznőm, a világ leggyönyörűbb nője, Angelina Jolie 2010. augusztus 19-én délután a Salt ügynök (Salt) című filmje berlini bemutatójáról a legnagyobb titokban Budapestre érkezett magángépével. Ez mind szép és nagyon jó, a gond csak az volt, hogy én ez idő alatt én a Balatonon voltam és esélyem sem lett volna találkozni vele, de legalább az vigasztal, hogy mindössze talán tíz embernek sikerült látnia őt, de autogrammot csak páran tudtak tőle kérni, azt is csak a reptéren.

Angelina Jolie Oscar-díjas amerikai színésznő a budapesti Ferihegyi repülőtéren 2010. augusztus 20-án

Az Oscar-díjas hollywoodi sztár egyébként is csak egy rövid és meglepetés szerű villámlátogatásra érkezett hazánkba hat gyermekével, ahol mindössze egy éjszakát töltött: 20-án este már tovább is repült Bosznia-Hercegovinába. Angelina az etyeki filmstúdióba is ellátogatott, ésa  Budapesttől kb. 50 kilométerre lévő Turán is , ahol egy kisboltban mindenfélét árucikkeket vásárolt, többek között baseball sapkát a gyerekeinek és élelimszereket is.  A bolti látogatást az árúház videókamerája is rögzítette; Jolie-t kevés ember ismerte fel civilben, vásárlás közben. A 35 éves színésznőt csak a Blikk fotósának sikerült lefényképezni a Ferihegyi repülőtéren távozásuk előtt, a szépség egy fekete ruhát és napszemüveget viselt és nagyon vékonynak tűnt, a fényképezőgép felé pedig még eg mosolyt is megeresztett.

Angelina Jolie Oscar-díjas amerikai színésznő a budapesti Ferihegyi repülőtéren 2010. augusztus 20-án

Angelina Jolie itt tartózkodásának oka ismeretlen, biztos, hogy nem a Tescóba vagy a fóti Corába ment, azonban az egyik neves szerb lap információi szerint a színésznő rendezői debütálására készül a Balkán valamelyik országában. A pletykák szerint Jolie – aki nemrég Josip Broz Tito (1892-1980) jugoszláv diktátor sírját is felkereste – már az ősszel elkezdené filmje forgatását, azonban a hírek szerint a szerb média és a vezető filmstúdiók nem támogatnák a színésznő filmjét, amelyet állítólag Magyarországon is forgatnának. Más források szerint a színésznő egy új thrillert fog nálunk forgatni (lássuk be ennek elég kicsi az esélye), de mások szerint élettársa, Brad Pitt fog hazánkban forgatni. Lehet hogy a díva ezét járt az etyeki filmstúdióba is.

Angelina Jolie Oscar-díjas amerikai színésznő 2 éves kislányával, Vivienne-nel a budapesti Ferihegyi repülőtéren 2010. augusztus 20-án

A lehetőségeket hiába elemezgetjük, ha a színésznő vagy párja nálunk forgatna bármit is akkor a forgatás idejére (legalább 1 hónap) Budapestre költözne az egész család, akárcsak az év elején Velencébe, ahol Jolie a The Tourist című filmjét forgatta. A színésznő miután elhagyta Budapestet Bosznia-Hercegovina fővárosába, Szarajevóba repült, idén immáron másodszorra. Jolie a filmforgatási helyszínek keresésén kívül a balkáni országban olyan oktatási programok támogatását is tervezi, amely révén segíti azoknak a fiataloknak az iskoláztatását, akik a polgárháború miatt otthonuk elhagyására kényszerültek. A neves The Sun című brit lap és néhány internetes oldal értesülései szerint a színésznő novembertől Budapesten forgat, és emiatt 6 fős családjának megfelelő ingatlant keres Pesten.

Angelina Jolie amerikai színésznő a Salt ügynök (Salt) című filmje bemutatóján, Los Angelesben 2010. július 19-én

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: