Ábrahám Editet szeretik a fiatal fiúk

2010. augusztus 25-én a Bors nevű népszerű magyar bulvármagazin szerkesztőségébe meghívott vendégként az olvasók Kalamár Tamásnak, a Barátok közt című sorozat producerének és a szappanopera főszereplőjének, Ábrahám Editnek tehettek fel kérdéseket. A beszélgetésből megtudhattuk, hogy az 53 éves színésznő sem az IWIW, sem a Facebook nevű internetes közösségi oldalokon nem regisztrált, de a jó focit szereti, és csak akkor meztelen otthon, ha fürdik, férjével harmonikus a kapcsolata immáron 17 éve, egyébként pedig a legfontosabb számára egy férfiben a humora, és egyáltalán nem tervezi, hogy 13 esztendő után otthagyja a sorozatot. Arra kérdésre, hogy a művésznő szeretne-e újra színházba játszani így felelt:

“Ha látok egy nagyon jó előadást, akkor elszorul a szívem. Szeretnék ott állni a színpadon, de a kettőbe nem tudnám száz százalékosan beletenni magam.”– közölte a színésznő, aki korábban több színház társulatánál is dolgozott és rendszeresen lépett fel színdarabokban.

Magyarország legnépszerűbb sorozatának producere elárulta, hogy azt tervezik, hogy még közel harminc évig fog futni a sorozat, és megtudhattuk, hogy az Ábrahám Edit által alakított Berényi Claudia életében hamarosan újra beköszön a szerelem. A színésznő elárulta, hogy meglepődött, hogy a tizenéves fiúk milyen nagy érdeklődéssel fordulnak felé. Az újságnak elárulta, hogy 2007-ben sikerült vele is találkoznom: “Voltmár egy 14 éves rajongóm is [a találkozáskor még csak 12 éves voltam – M. M.], aki nagyon udvarias hangú levelet írt nekem, sőt egyszer az édesanyja és egy nagy csokor virág kíséretében meg is keresett.” – árulta el a színésznő.

A művésznő 26 éves fiával, Andorai Péterrel rendszeresen tartom a kapcsolatot IWIW-en és az általam vezetett Ábrahám Edit Tisztelői Társaság már 5200-nál is több taggal büszkélkedhet, a színésznő pedig 2008-ban az általam alapított Arany Medál-díjat nyert, amelyet a közönség ítél oda.

Ábrahám Edit és Mészáros Márton (a blog szerzője) 2007-ben

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: