Angelina Jolie elhagyja Magyarországot

A 2010. november 21-én megjelenő Vasárnapi Híreknek adott exkluzív interjút Angelina Jolie Oscar-díjas amerikai színésznő, aki az elmúlt két hónapban Magyarországon forgatta első rendezését. Ez idő alatt az egész világ figyelme hazánkra szegeződött, és szerencsém volt nekem is találkozni a színésznővel, akitől sikerült autogramot is kérnem. Angelina Jolie rémesen sovány, de nagyon kedves és szép, az viszont már más kérdés, hogy képes napszemüvegben filmet rendezni.

A 35 éves szépség elmondta, hogy nem állt szándékában politikai filmet csinálnia, és annyit hallotta, a felvétel szót, hogy azt tökéletesen elsajátította magyarul, valamint hozzátette azt is, hogy sokkal jobb érzésnek tartja a kamera mögött állást rendezőként, mint a színészetet. Jolie továbbá kifejtette, hogy a magyar filmes csapatával teljes mértékben meg volt elégedve és azt is elmondta, hogy minden országot abból a szemszögből néz, hogy mennyire gyerekbarát és ebből a szempontból is jeles osztályzatot ad Magyarországnak.

“Régóta piszkál, hogy a világ mindig csigatempóban jut el odáig, hogy végre beavatkozzon vagy egyáltalán megértsen egy konfliktust, segítséget nyújtson a rászorulóknak és fölrázza a nemzetközi közvéleményt… [A történet – M. M. ] lényege, hogy a háború előestéjén találkozunk két fiatallal, és látjuk, mivé lehetett volna az életük, ha nincs háború. Jugoszláv fiatalokról van szó, tele reménnyel, csodálatos lehetőségekkel. Aztán Boszniában kirobban a háború, és még az sem tud elbújni előle, aki mindent elkövet, hogy ember maradjon. Elsodorja a háború vihara, végignézi, hogy pusztulnak el a barátai, a családja. Az motoszkált bennem, mit tesz a háború az emberekkel, hogyan fosztja meg őket emberi mivoltuktól” – nyilatkozza Angelina Jolie, aki a film alaptörténete miatt rengeteget kutatott és hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a film elkészítésébe. Az interjú végén hozzátette, hogy mégsem fog részt venni a forgatásokon Boszniába, hanem Los Angelesbe mennek haza a családdal, mert ott forgat decemberben élettársa, Brad Pitt és Angelinának is lesz filmbemutatója. Magyarországot egyébként november 19-én késő este hagyták el 45 millió dollár (9 milliárd forint) értékű, 19 üléses magánrepülőgépükön.  És ha már szóba jött a pénz, meg kéne említenem azt is, hogy a pár több millió forintot adományozott az ajkai vörösiszapkatasztrófa károsultjainak valamint az amerikai SOS gyermekfalvaknak.

Angelina Jolie Oscar-díjas amerikai színésznő első filmes rendezésének forgatásán Budapesten 2010. november 8-án

Angelina Jolie Oscar-díjas amerikai színésznő első filmes rendezésének forgatásán Budapesten 2010. november 8-án

2 hozzászólás to “Angelina Jolie elhagyja Magyarországot”

  1. bea Says:

    nem a forgatas, hanem a felvetel szot tanulta meg.

  2. Ho-Kan Says:

    Hogy néz már ki ezen a képen? Alapból jó nő, de így :)))

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: