Clint Eastwood az FBI alapítójáról készít filmet

2011. február 26-án bejelentették, hogy Clint Eastwood, a valaha élt egyik legnagyobb amerikai színész-rendező ezúttal nagyszabású életrajzi filmet készül forgatni J. Edgar Hooverről, az FBI (Szövetségi Nyomozóiroda) első vezetőjéről.

Az 1895 és 1972 között élt férfit Leonardo DiCaprio amerikai színész fogja életre kelteni, azt a nőt pedig, aki több mint ötven éven keresztül volt Hoover titkárnője Naomi Watts brit származású ausztrál színésznő alakítja majd. A 42 éves Watts a szerepet Charlize Theron Oscar-díjas dél-afrikai színésznő orra elől halászta el. A filmben szerepet kapott még a ragyogó Judi Dench Oscar-díjas színésznő is, és az alkotást a tervek szerint még 2011 telén bemutatják.

A 80 éves Clint Eastwood filmjein nemzedékek nőttek fel, és az újabb adatok szerint is még mindig a világ egyik legismertebb és legkedveltebb színésze. Ennek ellenére a többszörös Oscar-díjas zseni legutóbbi filmje, a Matt Damon főszereplésével készült Hereafter megbukott a mozikasszáknál, viszont a Nelson Mandela dél-afrikai elnök életéről szóló 2009-ben bemutatott Invictus – A legyőzhetetlen (Invictus) és a 2008-ban bemutatott Gran Torino a megjelenésük évében az adott év legjobb filmjei között voltak számon tartva. Az elemzők szerint a J. Edgar-ral is hasonló sikereket könyvelhet majd el az egykori Piszkos Harry.

Clint Eastwood Oscar-díjas amerikai színész-rendező

Clint Eastwood Oscar-díjas amerikai színész-rendező

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: