Berlusconit megint kiskorúval gyanúsítják

Az olasz média 2011. január 28-i értesülései szerint egy másik kiskorú lány is részt vett Silvio Berlsuconi olasz miniszterelnök orgiáin, amelyet a Milánó melletti rezidenciáján és a szardíniai üdülőjében tartott. A hírügynökségek jelentései szerint az erről szóló dokumentumokat már át is küldték a római képviselőház illetékes vizsgálóbizottságának.

Iris Berardi, aki 18. születésnapja előtt szexuális kapcsolatot létesített Silvio Berlusconi oalsz miniszterelnökkel

Iris Berardi, aki 18. születésnapja előtt szexuális kapcsolatot létesített Silvio Berlusconi oalsz miniszterelnökkel

Az 1991-ben született Iris Berardi 18. születésnapja előtt 2009-ben legalább kétszer volt a kormányfő vendége különböző szexpartikon. Nagy botrányt kavart nemrég az éjszakai életben Ruby néven ismert marokkói prostituált lány története is,ugyanis az ő esetében az ügyészség azzal vádolja a 74 éves kormányfőt, hogy bűncselekményt követett el, mert 2010-ben fizetett az akkor még kiskorú, 17 éves lány szexuális szolgáltatásaiért. Emellett hivatali visszaéléssel is vádolják Berlusconit, mert az ő közbelépésére engedte el a rendőrség 2010 májusában a lopás miatt őrizetbe vett lányt.

A Ruby néven ismert  Karima el-Mahrug arokkói prostituált, Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök egy kiskorú szeretője Milánóban 2011. január 19-én

A Ruby néven ismert Karima el-Mahrug arokkói prostituált, Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök egy kiskorú szeretője Milánóban 2011. január 19-én

Ruby egyébként egy interjújában elárulta, hogy az idősödő olasz kormányfő 14 csinos fiatal hölgyet tartott ” háremében”, akiknek Milánó legelőkelőbb negyedében bérelt luxuslakásokat, cserébe viszont a nőknek rendszeresen el kellett látogatni a politikus orgiáira. A megbízható források (köztük vallomások, telefon lehallgatások, átutalások) alapján azt állapították meg, hogy Berlusconi az évek során 1000 nőnél is több asszonyt és fiatal lányt vitt ágyba, érintettek szerint egyszerre többet is.

A 2009-ben megjelent “Élvezte, elnök úr?” című könyvben egy örömlány vallott az olasz ‘Sexbombról’, és is a fent leírtakat támasztotta alá azzal, amikor elmesélte egy orgiáját Berlusconival, amelyen húsz fiatal szépség vette körül a politikust.

Az eseményeken felbuzdulva 2011. január 29-én tízezer nő – köztük színésznők és diáklányok – tüntettek Milánóban „Az olasz nőknek elegük lett! Berlusconi mondjál le!” mondatot skandálva, azonban a kormányfő kijelentette: “az ország érdekében marad!”.

Silvio Berlusconi olasz kormányfő

Silvio Berlusconi olasz kormányfő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: