Börtönbüntetésre ítélték Stohl Andrást

2011. március 31-én a bíróság első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András magyar színész-műsorvezetőt, aki tavaly májusban okozott súlyos közúti balesetet alkohol és drog hatása alatt állva.  A bíróság öt évre bevonta a színész jogosítványát is. Az ítélet nem jogerős, Stohl – aki teljesen érdektelen fejjel ülte végig tárgyalását –  fellebbezett a döntés ellen.

A bíró elmondta, hogy enyhítő körülménynek számít az, hogy Stohl beismerő vallomását tett, és az emberek, akiknek súlyos testi sérülést okozott a balesettel, megbocsátottak neki. Azonban a bíróság súlyosbító körülményként jegyezte meg, hogy a baleset után azonnal elhagyta a helyszínt,és még mindig ittasan haza autózott és élettársára akart fogni mindent.

Stohl Buci egyébként már volt már büntetve hasonló bűncselekmény miatt.

Stohl András magyar színész, műsorvezető a tárgyalóteremben Budán 2011. március 30-án

Stohl András magyar színész, műsorvezető a tárgyalóteremben Budán 2011. március 30-án

5 hozzászólás to “Börtönbüntetésre ítélték Stohl Andrást”

 1. kelemenmarc Says:

  Megérdemelte. De többet érdemelt volna. Szánalmas egy pojáca ez, a színészi tehetsége meg kb a nullával egyenlő.

 2. sÁNDOR pÉTERNÉ Says:

  Nagyon el itélem az italozást és ezzel együtt a gyorshajtást is. De hála Stohl nem okozott halálesetet mint Császár Előd. Az utóbbi meguszta egy felfüggesztettel /ejnye-ejnye te rossz fiú/. Ezzel szemben Stohl letöltendőtt kapott hol ott “csak” maradandó sérülést szenvedett a legsúlyosabb ember. Hol itt a kiszabott büntetések aránya az elkövetett tettel. Ezt a bíróságnak is szem előtt kellene tartania.

 3. molnár csaba Says:

  hát igen,nem úszta meg olcsón a buci ezt a dolgot,de ő is csak ember és rá is ugyan úgy vonatkoznak a törvények mint másokra.szinte biztosra lehet venni hogy a másodfokon enyhítenek majd a büntetésén,de felmenteni nem fogják,nem tehetik,ha mégis akkor lejáratja magát a T.igazságszolgáltatás. kb.másfél év,abból a kedvezmény,a vége úgy 8-hónapnál fog megállni.

 4. meszarosmarton Says:

  Teljes mértékben megérdemelné a 2 évet szerintem.

 5. Kopasz Says:

  Megbassza a zsidó kurva anyját ez a tetves narkós alkoholista geci!!!Nagyon remélem,hogy a Bodrogi,Kulka,Alföldi és stb. mellette kaparók családtagjait is ilyen baleset éri!Sőt!Legyen mindegyik végzetes és egy narkós okozza!Na majd akkor kaparhatnak.földet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: