A szaúdi király átverte az alattvalóit

A hivatalos adatok szerint Abdallah (Abdallah bin Abdel-Aziz) szaúdi király 1924. augusztus 1-jén látta meg a napvilágot, tehát most 88 esztendős. A WikiLeaks nemzetközi nonprofit szevezet, amely évek óta titkos kormányzati és egyéb dokumentumokat kiszolgáltatva a világ vezetőinek millióit buktatja le, megbízható, névtelen forrásokra hivatkozva állítja, hogy a szaúdi király életkora sokkal több annál, amit alattvalói és a világ tud.

A washingtoni külügyminisztérium 2008 nyarán egy különös levelet kapott a rijádi amerikai nagykövetségtől, amelyben a szaúdi uralkodócsalád egyik orvosára hivatkozva azt állítják, hogy Őfelsége nem 1923-ban, hanem majdnem tíz évvel korábban, 1916-ban született. Elvégre lehet valami ebben, mert a palota azt sem tudja, hogy mikor született az uralkodó édesanyja és Abdallah harmincnyolc (!) vérszerinti testvérének sem mind ismertek a pontos születési adatai.

A szaúdi királyi család összes tagját éjjel-nappal őrzik és az is nagy dolognak számított, hogy tavaly megerősítették a híreket, miszerint az uralkodót New Yorkban megműtötték hátpanaszai miatt. Abdullah király akár hetven éves is lehetne, ugyanis egyáltalán nem néz ki többnek.  A pletykák szerint fiatalos külsejét annak köszönheti, hogy állandóan hormoninjekciókat kap, arról nem is beszélve, hogy évek óta Viagrát szed és hetente több fiatal lányt visz az ágyába.

Abdallah király egyébként a világ egyik leggazdagabb uralkodójának számít a maga kis 23 milliárdos magánvagyonával. Őt már csak IX. Ráma (Bhumibol Aduljadedzs) thaiföldi király előzi meg a “leggazdagabb uralkodók listáján”, neki 35 milliárd dollár értékű vagyona van.

Abdallah (Abdallah bin Abdel-Aziz) szaúdi király

Abdallah (Abdallah bin Abdel-Aziz) szaúdi király

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: