Vanessa Redgrave tüdőbeteg

2011. szeptember 12-i híradások szerint Vanessa Redgrave Oscar-díjas brit színésznő tüdőbajban szenved és betegsége miatt kénytelen volt lemondania a londoni bemutatóját a Miss Daisy sofőrje című színdarabnak, amelyben a címszereplő időshölgyet keltette volna életre. A darab már évek óta nagy sikerrel fut a New York-i West Enden és a sikeren felbuzdúlva a brit fővárosban is be szerették volna mutatni.

A legendás, 74 éves színésznő az egyik brit lap újságírójának elismerte, hogy igazak a pletykák; néha már olyan sokat köhög a próbákon, hogy azokat le kell állítani miatt. “A cigizés lehet az oka, húsz éve dohányzom” – kommentálta Redgrave.

Vanessa Redgrave az egyik legkiválóbb angol színésznő, de azt már kevesen tudják róla, hogy egy népes színészdinasztia tagja. Redgrave édesapja és édesanyja is színész volt, de a nővére és a bátjya is ezt a hivatást választotta, akárcsak Vanessa két lánya, Natasha (Natasha Richardson, aki Liam Neeson-hoz ment hozzá, 45 évesen halt meg 2009-ben) és Joely.

Vanessa Redgrave Oscar-díjas brit színésznő

Vanessa Redgrave Oscar-díjas brit színésznő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: