Bemutatták Michael Jackson halotti fotóit

2011. szeptember 27-én megkezdődött Michael Jackson amerikai popsztár (1958-2009) haláláért felelősnek tartott orvos, Conrad Murray perének tárgyalása egy Los Angeles-i bíróságon.

Murrayt gondatlanságból elkövetett, nem szándékos emberöléssel és orvosi mulasztással vádolják és akár nyolc év börtönbüntetésre számíthat, ha bűnösnek nyilvánítják. A pert már most az Egyesült Államok legnagyobb port vert pereként emlegetik.

A vád szerint Michael Jackson váratlan halálát a Propofol nevű altató és több nyugtatószer túladagolása okozta, amely a legendás énekesnél szívmegállást és keringés-összeomlást idézett elő. A vád szerint ezért az orvosa a felelős, állítólag ő adta be a popikonnak a halálos adag gyógyszert.

A tárgyalás során egyébként olyan felvételeket mutatott be az ügyész az esküdtszéknek, amelyen a már halott Jacko egy ágyon fekve látható arcán az újraélesztéskor viselt lélegeztető csővel. A tárgyaláson résztvevő személyek mind döbbenten nézték a képet, közülük többen sírva is fakadtak.

Michael Jackson amerikai popénekes 2009. június 25-én, a halálakor készült felvétel. A fotón tetején látható felirat jelentése: Emberölés

Michael Jackson amerikai popénekes 2009. június 25-én, a halálakor készült felvétel. A fotón tetején látható felirat jelentése: Emberölés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: