Alba hercegnő egy 25 évvel fiatalabb férfihoz ment hozzá

2011. október 5-én a spanyol Alba hercegnő a Sevilla óvárosában lévő Duenas-palota kápolnájában összeházasodott vőlegényével, Alfonso Diez köztisztviselővel. Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart de Silva hercegnőnek a férfi a harmadik férje, a pár között pedig nem több, mint 25 év korkülönbség van, ugyanis Alba 85 esztendős, Diez pedig csak hatvan éves.

Az egyik legrégebbi spanyol nemesi család fejének mind a hat gyermeke ellenezte anyjuk házasságát, azonban a hercegnő szétosztotta gyermekei között a 3 milliárd eurós vagyonát és büszkén hozzáment választottjához.

A hercegnő az egyik leghíresebb spanyol közéleti személyiség, ezért az esküvő alatt több ezer ember gyűlt össze a kápolna környékén, hogy szemtanúja lehessen az özvegyasszony újabb frigyének megkötésén.

Alba hercegnőről sokan nem is tudják, de igazi Guinness-rekorder, neki van a világon a legtöbb rangja és neve. A milliárdos hercegnőnek több tucat palotája van szerte Spanyolországban, messze földön híres műkincsgyűjteményében pedig Goya és Rubens festmények is vannak.

A “legrondább spanyol nőnek” titulált hercegnő egyébként egy nem várt „ajándékot” is kapott a spanyol médiától, az egyik hetilap megjelentett azt a harminc évvel ezelőtt készített felvételt, amelyen Alba hercegnője Ibizán napozik félmeztelenül.

Alba hercegnő az esküvőjén a Sevilla óvárosában lévő Duenas-palota kápolnájában 2011. október 5-én

Alba hercegnő az esküvőjén a Sevilla óvárosában lévő Duenas-palota kápolnájában 2011. október 5-én

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: