Sylvester Stallone-t beperelték

2011. október 25-én kiderült, hogy egy Marcus Webb nevű férfi beperelte Sylvester Stallone amerikai színészt, ugyanis az úriember elmondása szerint a legendás akciósztár (Rambo, Rocky) a The Expendables – A feláldozhatók (The Expendables) című filmjének forgatókönyvét Webbtől lopta. Marcus Webb 2006-ban írt (azóta levédetett) novellát egy zsoldos csapatról, akik egy Garza tábornok nevű diktátor rémuralmát próbálják megdönteni egy kis szigeten.

Sylvester Stallone 2010-ben bemutatott filmje egy olyan csapat zsoldos történetét mesélik el, akik egy dél-amerikai állam kegyetlen diktátorával számolnak le. Érdekes, hogy a filmben is Garza tábornoknak hívják azt a bizonyos despotát. A The Expendables főszereplője többek között Sly, de a forgatókönyvet is Stallone írta és a rendezői, illetve a produceri feladatokat is ő vállalta magára.

A The Expendables – A feláldozhatók második részét jelenleg éppen Szófiában forgatják. A film főszerepét újra Stallone kelti életre, de másik két ikonikus akciósztár, Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis is feltűnik benne.

Arnold Schwarzenegger Sylvester Stallone és Bruce Willis amerikai színészek a The Expendables 2 című filmjük forgatásán Szófiában 2011. október 11-én

Arnold Schwarzenegger Sylvester Stallone és Bruce Willis amerikai színészek a The Expendables 2 című filmjük forgatásán Szófiában 2011. október 11-én

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: