Alkohol okozta Amy Winehouse halálát

2011. október 26-án tájékoztatta a médiát a híresség családja Amy Winehouse többszörös Grammy-díjas brit énekesnő (1983-2011) halálának körülményeiről. A bejelentés szerint az előzetes hírekkel ellentétben az énekesnő júliusban bekövetkezett halálát nem drogok okozták, a több hétig tartó toxikológiai vizsgálatok nem találtak a szervezetében kábítószert. A halottkém vizsgálatai viszont fényt derítettek arra, hogy Amy Winehouse jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott a halála előtt. A patológus is azt állapította meg, hogy azon a bizonyos végzetes estén a soul-, jazz-, és rhythm and blues-énekesnő rengeteg alkoholt fogyasztott.

Az eredmények arról számolnak be, hogy 416 milligramm alkoholszintet mértek Winehouse 100 milliliter vérében, vagyis több mint az ötszörösét annak az értéknek, amelyet a brit törvények az autóvezetők esetében engedélyeznek. Az engedélyezett érték csupán 80 milligrammos.

A család szerint a 27 éves korában elhunyt híresség az utolsó hónapjaiban megpróbált leszokni az alkoholról és a kábítószerről, de nem járt sikerrel. Ez okozta a vesztét is.

Amy Winehouse ötszörös Grammy-díjas brit énekesnő (1983-2011)

Amy Winehouse ötszörös Grammy-díjas brit énekesnő (1983-2011)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: