Demi Moore kórházba került

Igaznak bizonyulnak azok a hírek, miszerint Demi Moore amerikai színésznő kórházba került. A 49 éves színésznő szóvivője 2012. január 25-én megerősítette a híreket, s elismerte, hogy Moore kóros kimerültsége és általánosan leromlott egészségügyi állapota miatt kénytelen volt befeküdni egy gyógyintézetbe. Azonban nagyon úgy fest, hogy ez nem igaz.

Az amerikai hatóságok január 28-án közzétették azt a telefonbeszélgetés, amelyen Demi Moore egyik ismerőse értesíti a mentőket, akik a színésznő Los Angeles-i házából szállították kórházba a hírességet. A felvételen azt hallani, amint segélyhívótól megkérdezik, hogy a színésznő normálisan lélegzik-e. A félig öntudatlan Demi állítólag nem vette normálisan a levegőt, ugyanis a telefonáló a következő választ adta: „Nem, nem igazán. Folyamatosan rángatózik és remeg. A teste, a teste meg nagyon forró”.

A beszélgetésből kiderül, hogy a színésznő nem tudott beszélni, de magánál volt valamennyire, mert megszorította a segélyhívó ismerős kezét. Az első találgatások arról szóltak, hogy a jelenleg Ashton Kutchertől válófélben lévő színésznő túladagolta magát gyógyszerrel vagy kéjgázzal, azonban most biztosabbnak látszik az a feltételezés, miszerint valami marihuánához hasonló kábítószert szívott. Egyes feltételezések szerint Demi Moore a Spice nevű drogból fogyasztott.

A telefonáló hölgy szerint a színésznő miután szívott, valami más drogot is használt, de nem tudta megmondani, konkrétan mit. Amikor azt kérdezték tőle a telefon másik végéről, hogy szándékos vagy véletlen volt-e a túladagolás, azt válaszolta: „…hát, szívott valamit, de a reakció igazán váratlan volt”.

Mészáros Márton

Demi Moore amerikai színésznő

Demi Moore amerikai színésznő

Egy hozzászólás to “Demi Moore kórházba került”

  1. László Says:

    Reblogged this on Blogtallózó.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: