Kiosztották az Aranykamera-díjakat

2012. február 4-én Berlinben kiosztották a rangos német filmes elismeréseket, az Aranykamera-díjat. A 47. alkalommal átadásra került, német média által alapított kitüntetéseket több kategóriában ítélték oda.

Morgan Freeman Oscar-díjas amerikai színészt életműdíjjal tüntették ki, a 74 éves művész személyesen vette át az elismerést. Freeman a közelmúltban People’s Choice-, és Golden Globe-életműdíjat is kapott.

A legjobb külföldi színésznek járó elismerést a szintén fekete Denzel Washingtonnak ítélték, a színésznők mezőnyében pedig Scarlett Johansson diadalmaskodott. A felsorolt színészek mind személyesen vették át a kitüntetést.

A zenei kategória életműdíjával Dionne Warwick amerikai énekesnőt ismerték el, a legjobb nemzetközi előadóművész elismerését pedig a német énekesnő, Helene Fischer vihette haza.

Mészáros Márton

Scarlett Johansson amerikai színésznő, miután átvette a legjobb külföldi színésznőnek járó Aranykamera-díjat Berlinben 2012. február 4-én

Scarlett Johansson amerikai színésznő, miután átvette a legjobb külföldi színésznőnek járó Aranykamera-díjat Berlinben 2012. február 4-én

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: