Bírósági felügyelet Gábor Zsazsának

2012. március 20-án Frederich von Anhalt herceg rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze a Bel Air-i otthona előtt, ahol nejének, Gábor Zsazsa hollywoodi magyar színésznőnek az ügyéről beszélt. Ugyanis, a 95 esztendős díva egyetlen gyermeke, Francesca Hilton bírósághoz fordult a napokban, mivel szeretné, ha a bíróság kijelölne egy személyt, akit édesanyja pénzügyeinek és orvosi ellátásának felügyeletével bíznának meg. A színésznő Conrad Hiltontól, a szállodalánc alapítójától született leánya híresen rossz kapcsolatot ápol anyja kilencedik férjével, s meggyőződése, hogy a német herceg elszigeteli anyját, és erősen nyugtatózza 2011 nyarán történt combnyaktörése óta.

Hilton ügyvédje a BBC brit televíziós csatornának nyilatkozva elárulta, hogy az ágyhoz kötött, nagybeteg színésznő leánya csupán annyit szeretne, hogy a bíróság jelentse ki, hogy senki sem használja ki a Gábor Zsazsa környezetében élők közül anyja jóhiszeműségét. Frederich von Anhalt a média előtt utasította vissza az összes ellene szóló vádat, mondván ő mindent megtesz nejéért.

Anhalt és Francesca ez elmúlt évek során vérre menő háborút folytat egymással: a herceg legutóbb, 2011 novemberében jelentette fel a Los Angeles-i rendőrségen a nőt, állítása szerint azért, mert az asszony bántalmazni kezdte. Hilton szerint anyja betegsége óta Anhalt egyszerűen eltiltja őt a saját anyjától: az ágyában lévő telefont elvitte tőle, és csak ügyvéd és egy orvos jelenlétében engedi be a házba a hölgyet. Az asszony azzal vádolja a férfit, hogy nem ápolja megfelelően édesanyját, de Anhalt szerint Francesca csak Zsazsa pénzére hajt.

Gábor Zsazsa és lánya viszonya egyébként koránt sem felhőtlen, hiszen az egykori filmsztár 2005-ben lopással és csalással vádolta meg egyetlen gyermekét egy kaliforniai bíróság előtt.

Az egykori szépségkirálynő hírneve mindig inkább arról szólt, hogy botrányaival és férfiügyeivel vívjon ki figyelmet magának, semmint filmszerepeivel. El kell ismernünk, hogy most, hogy már Zsazsa alkalmatlan az életre, nemcsak von Anhalt, hanem a Hilton-lány is mindent megtesz azért, hogy címlapra kerülhessenek kihasználva Gábor Zsazsa ütött-kopott hírnevét.

Mészáros Márton

Gábor Zsazsa és Frederic von Anhalt herceg

Gábor Zsazsa és Frederic von Anhalt herceg

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: