Reklámok

Ezért halt meg Whitney Houston

2012. április 5-én derült fény Whitney Houston amerikai énekesnő (1963-2012) váratlan halálának valós okára. A Los Angeles megyei halottkém által közzétett hivatalos jelentése szerint a népszerű popdíva arccal lefelé feküdt a vízzel teli kád alján abban a Beverly Hills-i hotelszobában, ahol lakott. Orrnyerge és jobb halántékán sérülések nyomai látszódtak. Az énekesnő halálához szívroham vezetett, és kiderült az is, hogy a forró víztől állt meg a szíve. Továbbá kokain fogyasztása és az artéria-elmeszesedéses is szerepet játszott a halálában. A későbbi vizsgálatok több más drog és gyógyszer nyomát is kimutatták az elhunyt szervezetében.

Houston személyi testőre 2012. február 11-én, szombaton talált rá az énekesnőre, akit a kiérkező mentősök hiába próbáltak újraéleszteni. Helyi idő szerint 15 óra 55 perckor nyilvánították halottnak, de a fürdőkádjában lévő víz még hat órával később is 33 fokos volt. 

Az énekesnő egy nappal a Grammy-díjátadó előtt hunyt el. A halottkém 42 oldalas jelentése szerint Whitney Houston  asszisztense javasolta azt a sztárnak, hogy fürödjön meg, mielőtt elkezdenek felkészülni a legnagyobb zenei díjátadóra. Az asszisztens ezután kiment a fürdőből, azonban mire visszaért a 48 éves énekesnőt arccal a kádba borulva találta, s a hírességet csak személyi testőrének segítségével tudták kihúzni a tűzforró vízből.

Mészáros Márton

Whitney Houston amerikai énekesnő (1963-2012)

Whitney Houston amerikai énekesnő (1963-2012)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: