Tom Jones bakizott

Tom Jones régi barátjának, Jools Holland brit zongorista-énekesnek a „Later with Jools Holland” című műsorában vendégeskedett 2012. május 8-án. A népszerű műsor lassan húsz éves fennállása óta a walesi énekes több tucatszor szerepelt már benne, ezúttal hamarosan megjelenő Spirit in the Room című albumáról énekelt el két dalt.

Tom Jones Leonard Cohen szerzeményét, a Tower of Song című mélyenszántó gondolatokat tartalmazó dalt, és a Traveling Shoes című számot énekelte el. Utóbbit maga Holland kísérte zongorán. A 71 éves énekes a Tower of Song előadása közben vétett egy kis bakit, az ötödik versszak egyik sorában belezavarodott a dalba. Azt kellett volna énekelnie, hogy  „The rich have got their channels in the bedrooms of the poor”, de ő ehelyett a mondat közepén elharapta a szavát, és valami mást mondott. Azonban ennek ellenére profi módjára gyorsan javított, és hibátlanul folytatta.

Valószínűleg Jones fülhallgatója rendetlenkedett, amelyről a szöveget kapja, de elképzelhető az is, hogy ő felejtette el az odaillő szavakat.

Mészáros Márton

Sir Tom Jones walesi énekes (Felvétel készítésének időpontja: 2010)

Sir Tom Jones walesi énekes (Felvétel készítésének időpontja: 2010)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: