Donna Summer szerint a 9/11 okozta a halálát

A 2012. május 17-én reggel elhunyt Donna Summer amerikai énekesnőnek (1948-2012), a disco koronázatlan királynőjének tüdőrák szövődményei okozták a váratlan halálát. Az AP hírügynökség jelentése szerint a 63 évesen elhunyt énekesnő floridai Key Westben található otthonában halt meg, este egyszerűen elaludt, s másnap nem kelt fel reggel.

Donna Summer a 2001. szeptember 11-i terrortámadáskor éppen New Yorkban élt, méghozzá sajnos közel a támadások egyik célpontjához, a teljesen lerombolt World Trade Centerhez. Az énekesnő egyik barátja szerint habár kevesen tudták, hogy a díva rákos beteg, Summer esküdni mert volna rá, hogy a terrortámadások következménye miatt kapott tüdőrákot: meg volt róla győződve, hogy a lakóhelye környékén szálló mérgező levegő beszívása miatt támadta meg a betegség. Az énekesnő állítólag a közel háromezer ember életét követelő terrortámadások után rettegett a levegő beszívásától, és otthonában állandóan fertőtlenítőszereket használt. Donna Summer olyannyira paranoiássá vált a levegő miatt, hogy mindenáron megpróbálta megakadályozni, hogy por szálljon be a lakásába.

A sztár egyébként világéletében híresen nagy dohányos volt, bár családja szerint néhány évvel ezelőtt abba hagyta a dohányzást. Ennek ellenére gyakran látogatott olyan klubokat, ahol dohányfüst terjengett a szobában.

Summert nem csak jelenlegi férje, hanem két lánya, Brooklyn és Amanda, valamint előző házasságából született Mimi nevű lánya, és unokái gyászolják.

Mészáros Márton

Donna Summer amerikai énekesnő (1948-2012)

Donna Summer amerikai énekesnő (1948-2012)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: