Charlotte Casiraghi filmsztárt szeret

Az elbűvölően szép Charlotte Casiraghi, II. Albert monacói herceg unokahúga ügyesen leplezte a média előtt az életében szerepet kapó férfiakat, viszont ezúttal minden jel arra mutat, hogy a 26 éves nemes egy filmsztárral került szerelmi kapcsolatba. A monacói trónöröklésben negyedik helyen álló Charlotte feltehetőleg Gad Elmaleh kanadai-francia-marokkói származású filmszínésszel randizik, ugyanis a feltörekvő művész Le capital (angolul csak: Capital) címet viselő filmjének a 37. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon tartott bemutatóján is részt vett a lány.

A 2012. szeptember 9-i premieren Casiraghi nem vonult végig a vörös szőnyegen, de eleganciája és szépsége rengeteg fotósnak feltűnt. A film vetítése után a hercegkisasszony egy zártkörű eseményen találkozott a mozifilm szereplőivel. A pletykák szerint Charlotte Casiraghi idén januárban kezdett el randizni a franciával, miután hosszú kapcsolat után szakított élettársával Alex Dellal brit művészeti galéria tulajdonossal.

A filmsztár augusztus végén meghívást kapott a hercegi család Pacha III nevet viselő luxushajójának fedélzetére. Elmaleh szerelme, és annak édesanyja, Caroline hercegnő, valamint Charlotte testvérei társaságában töltötte el a Korzika és Szardínia közötti földközi-tengeri hajókirándulást. Ha bárki pletykának hinné a szerelmi történetet, nyugodtan keresse meg a kirándulásról készült jó minőségű lesi fotókat, amelyen jól látszik, hogy Casiraghi és Elmaleh öleli egymást.

A pár között tizenöt év korkülönbség van a színész javára.

Mészáros Márton

Charlotte Casiraghi, Caroline monacói és hannoveri hercegnő leánya és párja, Gad Elmaleh francia színész a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2012. szeptember 9-én

Charlotte Casiraghi, Caroline monacói és hannoveri hercegnő leánya és párja, Gad Elmaleh francia színész a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2012. szeptember 9-én

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: