Még több kép Katalin hercegnőről

A francia Closer magazin által 2012. szeptember 14-én megjelenített félmeztelen felvételek Katalin cambridge-i hercegnőről hatalmas megrökönyödés váltottak ki a britek körében. A képek, amelyeken a 30 éves hercegnő fürdőruha felső nélkül napozik II. Erzsébet királynő unokaöccsének, Lord Linleynek a franciaországi Provance-i birtokán, az internetnek köszönhetőleg bejárták a világot. Médiaszakemberek, újságírók szerint Katalin hercegnőtől elvárható lett volna, hogy körültekintőbb legyen, amikor a teljes biztonság reményében ledobta fürdőruha felsőjét.

2012. szeptember 16-i sajtóértesülések szerint a lesifotós birtokában legalább száz-százötven felvétel van még a hercegnőről, amelyen félmeztelenül sütkérezik a napon a szeptember eleji egyhetes franciaországi nyaralásuk alatt. A Sunday Times című vasárnapi brit konzervatív lap értesülése szerint a fotós kétszáz felvétel készített a topless hercegnőről. Ezek közül néhány már holnap meg is jelenhet, ugyanis az olasz Chi magazin 26 oldalas különkiadás összeállítást tervezi a hercegnő felvételeiből.

A teleobjektívvel készült, viszonylag rossz minőségű képeket korábban brit lapoknak is felajánlották, de ők a királyi család iránti lojalitásuk miatt nem publikálták őket. A francia lapon kívül az ír Irish Daily Star című bulvárlap is lehozott néhány felvételt a félmeztelen Katalinról, amely hasonló megbotránkozást váltott ki, mint a franciák publikálása.

A Buckingham-palota a képek megjelenése után egyből bejelentette, hogy kártérítési pert indít a francia pletykalap ellen. Vilmos herceg és neje, Katalin hercegnő jelenleg kilencnapos hivatalos délkelet-ázsiai körútján tartózkodik, nem kommentálták a képek megjelenését.

Mészáros Márton

Katalin cambridge-i hercegnő és férje, Vilmos herceg

Katalin cambridge-i hercegnő és férje, Vilmos herceg a Salamon-szigeteken 2012. szeptember 15-én

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: