Megölte magát a botrányos színész

2012. szeptember 26-án saját kezével vetett véget életének Johnny Lewis amerikai színész. A 28 éves tehetség Los Angeles Los Feliz nevű negyedének egyik épületének tetejéről vetette le magát. Lewis azután lett öngyilkos, hogy durván összeveszett a főbérlőjével, a 81 éves Catherine Davisszel, akit szintén holtan találtak a rendőrök.

A színész balhés évet tudhatott maga mögött, idén többször is meggyűlt a baja a hatóságokkal. Februárban azért állították elő, mert minden ok nélkül nekitámadott egy férfinak egy boltból kisétálva, másodszorra pedig betörésen csípték rajta, amikor egy idegen asszony házának ablakán akart bemászni az épületbe. A két törvénysértésért összesen 303 nap börtönbüntetésre ítélték, öngyilkossága előtt hat nappal szabadult.

A rendőrség közleménye szerint a színész halála előtt összeveszett idős főbérlőjével, akit egy tompa tárggyal rámért ütéssel megölt, majd kirohant a ház elé, ahol a szomszédokkal és a szomszédban dolgozó festővel is szóváltásba került. Lewis elhagyta a veszekedés színhelyét, majd terepjáróval tért vissza, hogy tovább folytassa a konfliktust, amely odáig fajult, hogy a többi szomszéd értesítette a rendőrséget is. A hatóságok közlése szerint a szomszédok még az utcai veszekedés előtt értesítették a rendőrséget, mert hallották, hogy egy idős asszony sikít, aki feltehetőleg a művész által megölt főbérlő lehetett.

A helyszínelők szerint az idős asszonyt Lewis verte meg, és a bántalmazásba halt bele a hölgy. A nő halálának ügyében vizsgálat folyik, amelyben Johnny Lewis gyanúsított.

Johnny Lewis 2000-ben tűnt fel a televízióban  2004-ben játszott először mozifilmben. A magyar közönség leginkább a The Runaways – A rocker csajok, a Sztár születik, az Aliens vs. Predator – A Halál a Ragadozó ellen 2. című filmekből, vagy a Kemény motorosok című sorozatból emlékezhet rá. Lewis 2005 és 2006 között Katy Perry népszerű amerikai énekesnő párja volt.

Mészáros Márton

Johnny Lewis amerikai színész (1983-2012)

Johnny Lewis amerikai színész (1983-2012)

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: