Rák vitte el Komár Lacit

A magyar Elvisként becézett Komár László, a hazai rock and roll énekesek vezére haláláig titkolta a nyilvánosság előtt, hogy mi is az a gyilkos kór, ami megtámadta. Halála után felesége, Krisztina elárulta, hogy nyirokmirigyrák okozta a 67 éves művész halálát, a két hete kapott tüdőembólia pedig csak felgyorsította a folyamatot.

Komár Lászlót október elején engedték ki az intenzív osztályról, ahol az orvosi diagnózis szerint az erős mellkasi fájdalmait és köhögő rohamait tüdőembólia okozta, ami a rák szövődménye volt. Komárt hazaengedték, de már nem bírt kikelni az ágyból. Október 15-én adta volna Hajdú Péternek a Frizbi című műsor számára élete utolsó interjúját, de rosszul lett, és két nappal későbbre tették át a beszélgetést, amelyben az éneklőcsoda elbúcsúzott volna rajongóitól. Azonban aznap reggel hat órakor – 2012. október 17-én – álmában elhunyt Komár László.

A haldokló énekes utolsó kívánsága az volt, hogy láthassa kislányát, Karolinát, aki tizenötödikén lett nyolc éves. Komár ex-neje azonban nem engedte meg, hogy a sztár láthassa gyermekét, akihez Kislányom címmel dalt írt és adott elő idén.

Az énekes az elmúlt hónapokban még teltházas koncerteket adott, ezer ember előtt lépett fel. Neje nyilatkozata szerint arra is volt példa, hogy egyenesen a kemoterápiás kezeléséről érkezett a színpadra, a közönségnek pedig fel sem tűnt, hogy a művész beteg, annyira jól tartotta magát. Halála előtt vette el feleségét, Krisztinát, akivel harminc évvel korábban már egyszer házas volt.

Mészáros Márton

Komár László (1944-2012) magyar énekes

Komár László (1944-2012) magyar énekes

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: