Paz de la Huerta szétesett

Paz de la Huerta amerikai színésznő a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó (Boardwalk Empire) című díjnyertes filmsorozattal vált ismertté két évvel ezelőtt. A most 28 éves színésznő aktívan dolgozik, jelenleg is hét filmes munkája van tervbe véve, de amikor legutóbb látták, szó szerint romokban hevert. 

Paz de la Huerta amerikai színésznő Miamiban 2012. november 23-án

Paz de la Huerta amerikai színésznő Miamiban 2012. november 23-án

A csinos sztárt a floridai Miamiban kapták lencsevégre legutóbb 2012. november 23-án, amikor egy nyilvános parkolóban ténfergett párjával. A színésznő kezében égő cigarettával cserélt fürdőruhát, és a képek tanúsága szerint annyira be volt rúgva, hogy igazán nem zavartatta magát, hogy a melltartó levételekor kilátszott a melle. A félig spanyol származású Paz de la Huerta valóban rossz bőrben volt; haját hanyagul hagyta, kis pocakot növesztett és feneke is narancsbőrösnek tűnik.

Paz de la Huerta botrányairól híresebb, mint filmjeiről, amelyekben előszeretettel vetkőzik: egy alkalommal annyira felidegesítették, hogy megütött egy nőt, Beverly Hillsben lefényképezték, ahogy egy hajléktalantól pénzt kér (igaz, miután kisegítette, visszafizette neki), egy korai Lana del Rey koncerten a melleit kitéve csápolt a közönség soraiból, 2011-ben pedig nem engedték be a Golden Globe-díjátadóra, mert annyira részeg volt.

Mészáros Márton

Paz de la Huerta amerikai színésznő

Paz de la Huerta amerikai színésznő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: