Reklámok

Pert vesztett a filmsztár ellen a magyar modell

2012. december 21-én ejtették Chris Rock amerikai komikus, színész ellen azt a tizenkét vádpontot, amelyek miatt immáron több mint tíz esztendeje rendszeresen bíróság elé citálták. A pert a békéscsabai születésű Zsibrita Mónika magyar topmodell indította még 1999-ben.

A fekete bőrű színész és a magyar aktmodell 1998-ban találkozott egy Beverly Hills-i szállodában, majd kétszer randiztak, és második alkalommal szexuális együttlétre került sor. Egy évvel később Zsibrita lánygyermeknek adott életet, és apasági keresetet nyújtott be Chris Rock ellen, azonban két DNS-teszt is bizonyította, hogy nem a híresség a gyermek apja. 2000-ben a modell azzal vádolta Rockot, hogy nemi erőszak történt, és orális szexre kényszerítette őt. A felek ezután kötöttek egy bizalmas egyezséget, ám ezt Chris Rock felrúgta, mikor egy talk-showban az ügyről mesélt.

A nemi erőszak vádját tagadta a színész, és a bíróság is elutasította a vádakat. Chris Rock ekkor elhatározta, hogy saját maga jár utána a dolgoknak és felbérelt egy magánnyomozót. Azonban a detektív elkövetett egy csúnya hibát, megszerezte az ügy rendőrségi jegyzőkönyvét és ezzel egy lehallgatott telefonbeszélgetésben még dicsekedett is. Anthony Pellicano magánnyomozó azóta is börtönben van illegális lehallgatások, vesztegetés és egyebek miatt.

Chris Rock ellen jelenleg csak egy eljárás van életben, a bíróság a szerződésszegés körülményeit vizsgálja. A művésznek azóta két gyermeke született, a negyvenes éveit taposó Zsibrita Mónika pedig jelenleg Los Angelesben éli a civilek boldog életét.

Mészáros Márton

Chris Rock amerikai komikus, színész és Zsibrita Mónika magyar topmodell

Chris Rock amerikai komikus, színész és Zsibrita Mónika magyar topmodell

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: