Kate Winslet harmadszor ment férjhez

Kate Winslet Oscar-díjas brit színésznő férjhez ment párjához, Ned Rocknrollhoz. A 37 éves filmsztár még december elején mondta ki titokban a boldogító igent párjának egy New Yorkhoz közeli pajtában, amelyet az alkalomhoz átalakítottak. Az esküvő híre viszont csak 2012. december 27-én került nyilvánosságra, a témára természetesen egyből lecsaptak a nagy lapok, de még a színésznő távoli barátai sem tudtak a frigy megköttetéséről.

Winslet új férje három évvel fiatalabb a színésznőnél. Az ifjú férj, Ned Rocknroll nem ezen a néven született, Abel Smithként anyakönyvezték és Richard Branson milliárdosnak az unokaöccse. A férfi mielőtt összejött volna a színésznővel, két évig házas volt egy Eliza Pearson nevű brit hölggyel.

A menyegzőt szűk családi körben tartották, mindkét részről csak hat-hat barát vett részt. Winslet vőfélye, Leonardo DiCaprio amerikai színész volt, akivel együtt közösen alakította a Titanic és A szabadság útjai című filmek főszerepét, és akivel évtizedek óta kiváló kapcsolatot ápol. A ceremónián továbbá jelen volt két gyermeke is.

Winslet háromszor volt házas. 2010-ben hat és fél évnyi házasság után szakított férjével, Sam Mendes Oscar-díjas filmrendezővel. A kudarcba fulladt házasság után a színésznő négy hónapig volt együtt Louis Dowlerrel, akit amiatt ejtett, mert összejött jelenlegi férjével, Rocknrollal.

Mészáros Márton

Kate Winslet Oscar-díjas brit színésznő és férje, Ned Rocknroll

Kate Winslet Oscar-díjas brit színésznő és férje, Ned Rocknroll

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: