Fiatalabb férfiért dobog Priscilla Presley szíve

A rock n’ roll király, Elvis Presley (1935-1977) özvegye, Priscilla Presley nem unatkozik. Az üzletasszony színésznő most 2013. január 3-án lépett utoljára színpadra a londoni New Wimbledon színházban a Hófehérke és a hét törpe című darab előadásában a gonosz mostohaként, s az elmúlt előadások során összemelegedett egy nála huszonhét évvel fiatalabb férfival. A 40 éves Toby Anstis, aki elrabolta a kortalan sztár szívét, népszerű brit rádiós műsorvezető, aki jelenleg a BBC-nek is dolgozik és a londoni Hammersmithben lakik.

Priscilla Presley és Toby Anstis

Priscilla Presley és Toby Anstis

A pletykalapok szerint a gyermekműsort vezető fiatalember többször is látta a darabot, és többször látták kézen fogva távozni őket a színházból. Az egyik rámenős paparazzo még azt is lekapta, amint Priscilla és Toby csókot vált. A pár barátai szerint a férfi nagy rajongója Elvisnek, és imádja a korosodó nőket, korábban még Cherrel is járt, aki szintén a hatvanas éveiben jár.

Elvis Presley nyolc év udvarlás után, 1967-ben vette feleségül Priscillát, lánykori nevén Priscilla Ann Wagnert, akit akkor ismert meg, amikor Németországban szolgált katonaként. A párnak egy gyermeke született, Lisa Marie. Elvis és Priscilla végül hat év házasság után 1973-ban elváltak. A legenda özvegyének szerelmi életéről azóta nem sűrűn írtak a lapok, inkább plasztikai műtéteiről cikkeztek a lapok.

Mészáros Márton

Priscilla Presley, a király, Elvis özvegye Londonban 2012. december 3-án

Priscilla Presley, a király, Elvis özvegye Londonban 2012. december 3-án

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: