Smink nélkül álltak modellt a színésznők

Ritka alkalom, amikor világsztár színésznők smink nélkül lépnek ki az utcára. Mégis előfordul. Viszont teljeséggel elképzelhetetlen, hogy a legnagyobb szépségeknek tartott művésznők saját elhatározásukból álljanak ki az egész világ elé make-up nélkül. Az amerikai W magazin felkérésére viszont beadták derekukat, és két Oscar-díjas színésznő, a francia Marion Cotillard és az ausztrál Nicole Kidman, valamint az Alkonyat-filmek sztárja, Kristen Stewart és az ifjú komika, Emma Stone mutatta meg valódi arcát Naomi Watts és Jessica Chastain friss Oscar-jelölt színésznők mellett.

Marion Cotillard Oscar-díjas francia színésznő a W magazin 2013. februári számában

Marion Cotillard Oscar-díjas francia színésznő a W magazin 2013. februári számában

Az említett hollywoodi sztárokon kívül más színészek is vállalták a fotózást, az ő képükkel megjelenő lap a 2013 februári szám lesz. A divatszakemberek értékelése szerint mindnyájuk közül a 37 éves Marion Cotillardnak nincs leginkább semmi szégyellnivalója, mert természetesen, semmi sminkkel is gyönyörű. Azt mondják, ha nem sminkeli magát, vagy csak a szemét húzza ki, akkor akár néhány évet is letagadhatna. Szintén kiemelték az Oscar-várományos Jessica Chastain bőrét, mondván alig van különbség a professzionális sminkkel készült felvételei és az áltagos, smink nélküli képei között.

Nicole Kidman már csak azért sem okozott meglepetést, mert nem engedte, hogy igazán közelről fotózzák, s korábban bevallotta, hogy rendszeresen kap botox-injekciókat arcbőre feszességének megőrzése céljából. Mindegyik kép közül a legmeghökkentőbb felvétel Kristen Stewarté, ugyanis a 22 éves filmsztár úgy néz ki rajta, mint aki rendszeresen a pohár fenekére néz. Valószínűleg nem az alkohol az oka, egyszerűen ilyen hamar öregedő, karikás szemű arcot adott neki az Úristen.

Mészáros Márton

Jessica Chastain amerikai színésznő a W magazin 2013. februári számában

Jessica Chastain amerikai színésznő a W magazin 2013. februári számában

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: