Nem volt várandós Pistorius barátnője

Miután a dél-afrikai lapok információt felhasználva több nemzetközi hírportál és újság megírta 2013. február 27-én, hogy a 29 éves korában gyilkosság áldozatának esett Reeva Steenkamp dél-afrikai manöken terhes volt, amikor párja, Oscar Pistorius dél-afrikai hatszoros paralimpiai bajnok lelőtte, a hölgy családja közleménnyel állt elő, amiben cáfolják a terhesség teóriáját.

Az amerikai The National Enquirer értesülése szerint Reeva Steenkamp várandós volt, de a hírt csak édesanyjával osztotta meg. Azonban a család közleménye szerint ha a hír igaz lett volna, egyrészről tudtak volna róla, másrészről a boncolás egyértelmű választ adott volna erre, de ennek során nem került napvilágra semmi hasonló információ, így teljességgel elvethető a terhesség.

Reeva holttestét hamvasztották, földi maradványait Port Elizabethben helyezték örök nyugalomra február 19-én. Oscar Pistorius öt nappal korábban, február 14-én – a szerelmesek ünnepén, Valentin-napon – lőtte le barátnőjét 9 milliméteres pisztolyával saját otthonában, mert igencsak sántító állítása szerint betörőnek nézte. A nő belehalt a négy lövés okozta sérüléseibe. A műlábakkal futó atléta óvadék ellenében szabadon védekezhet.

Mészáros Márton

Reeva Steenkamp dél-afrikai manöken (1983-2013) és párja, Oscar Pistorius dél-afrikai hatszoros paralimpiai bajnok

Reeva Steenkamp dél-afrikai manöken (1983-2013) és párja, Oscar Pistorius dél-afrikai hatszoros paralimpiai bajnok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: