Drew Barrymore marhult egyet Jimmy Fallonnal

Drew Barrymore egyike azoknak a művészeknek, akik pályájukat gyermekkorukba kezdték, de felnőttként is eredményesen megőrizték sikerüket. A most harmincnyolc éves amerikai színésznő néhány évvel ezelőtt barátnőjével létrehozott egy saját produkciós céget, fotói világlapokban is megjelentek már, a Cover Girl kozmetikai szer reklámarca és kreatív igazgatója is volt már, tavaly pedig megalapította saját kozmetikai márkáját, melyet produkciós cégéhez hasonlóan Flower névre keresztelt.

A színésznőt Jimmy Fallon amerikai televíziós műsorvezető a kozmetikai életbe való betörése kapcsán látta vendégül saját showműsorában. Drew a népszerű Late Night with Jimmy Fallon című műsor 2013. március 21-i adásában szerepelt, és hajlandó volt belemenni egy vicces kis játékba a műsorvezető Fallonnal. A játék neve „orosz rúzsett”, ami az orosz rulettből űz gúnyt. A két játékos egymással szemben ül egy asztalnál, ahol kilenc doboz van elhelyezve. A dobozok három sminkterméket rejtenek (köztük rúzst is), a többi pedig üres. A játék vesztese az, aki kihúz két sminkes dobozt az összes közül, büntetése pedig az, hogy el kell viselnie, hogy ellenfele összekeni az arcát azokkal a sminkekkel, amiket kihúzott.

A showműsor közönségét is megnevettető játékot Drew vesztette el, ezért el kellett tűrnie, hogy miután Jimmy Fallon kifestette a szemhéját, arcára írta, hogy „szeretlek Jimmy”. A színésznő bájosan bevallotta, hogy igen, szeretlek, ami azért nem ad okot meglepettségre, mert köztudott, hogy Barrymore már többször vendégeskedett a férfi műsorában, számtalan nyilvános eseményen találkoztak, és a hollywoodi pletykák szerint 2003 körül még randevúztak is egymással. Viszont mára már mindketten házasok, Drew Barrymore pedig néhány hónapja boldog kismama is.

Mészáros Márton

Drew Barrymore amerikai színésznő és Jimmy Fallon amerikai műsorvezető a Late Night with Jimmy Fallon című műsorban 2013. március 21-én

Drew Barrymore amerikai színésznő és Jimmy Fallon amerikai műsorvezető a Late Night with Jimmy Fallon című műsorban 2013. március 21-én

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: