Rendszeres drogfogyasztó Gáspár Laci

Rendszeresen fogyasztott kábítószert Gáspár Laci magyar énekes, pontosabban a Magyarországon a kat nevű növény és a katinon nevű vegyület után a “Kati” szlengnéven ismert mefedront – állítja a Blikk bulvárlap 2013. április 3-i lapszámában megjelent cikk. A 33 éves énekest egy februárban Gödöllőn lefülelt drogterjesztő banda miatt hallgatták ki, miután kiderült, hogy a roma etnikumú énekes kapcsolatban állt több terjesztővel.

A szintetikus kábítószerekre specializálódott drogbanda egyik terjesztőjének a telefonos hívólistája között találták meg a Megasztárban feltűnt énekes számát, akit gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben, miután pozitív lett a drogtesztje. Gáspár a Hajógyári-szigeten került először kapcsolatban a drogdílerekkel, akik szórakozóhelyeken árulták a kábítószereket. Valószínűleg az előadó később is tartotta velük a kapcsolatot, hiszen nem csak az egyik bűnöző telefonjában találták meg többször tárcsázott, fogadott számát, hanem maga a letartóztatott is mesélt terhelő adatokat az énekesről.

A kati az egyik legolcsóbb drogok közé tartozik, viszont kimutatása nem okoz különösebb gondot a hatóságoknak. A népszerű partidrogot általában fehér porként, vagy a port tartalmazó kapszulaként kínálják, de tabletta és folyékony formában is hozzáférhető.

Mészáros Márton

Gáspár Laci énekes

Gáspár Laci énekes

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: