Justin Bieber nagyapja kipakolt unokájáról

Videoklipjei nézettségi adatai, albumeladásai és koncertbevételei rendre különböző rekordokat állítanak fel, a zeneiparba történt 2009-es berobbanása óta pedig 15 millió albumot adott el világszerte Justin Bieber kanadai énekes. A 19 éves sztár apai nagyapja, George Bieber a brit Sun vasárnapi kiadásának 2013. április 21-én megjelent számában unokájáról nyilatkozott.

A 61 esztendős George Bieber nem illette keresetlen szavakkal sikeres unokáját, de nehezményezte, hogy a fiú teljesen elhanyagolja mióta sztárrá vált. A férfi egy omladozó, düledező faházban lakik Kanadában immáron negyven esztendeje, egészségi állapota pedig olyan rossz, hogy a tetőn lévő lyukakat is képtelen befoltozni és olyan komoly hátproblémái vannak, hogy az emeleti szinten található hálószobába is csak nagy nehézségek árán tud feljutni. Bieber mostohanagyanyja, a mindössze 56 éves Kathy jelenleg is napi nyolc órát dolgozik. A házaspár nem érti miért hanyagolja őket el unokája, aki 55 millió dolláros (10 milliárd forint) vagyont halmozott fel. “Soha sem hív minket és azt hiszem, hogy nem is érdekeljük őt. Úgy tűnik nagyon megszokta ezt a pazar életmódot és elfelejtett minket” – mondta George.

Justin Bieber viszont merőben máshogy viselkedik anyai nagyapjával, Bruce Dale-lel. A tinisztár a közelmúltban neki ajánlotta a vállára készítetett tetoválást, amely a Stratfort Cullitons jéghokicsapat emblémáját ábrázolja ezzel tisztelegve a nagyapa előtt, aki rendszeresen vitte unokáját meccsekre. Bieber másik nagyapja keseregve nyilatkozta: “Nekik mindent fizet, autókat, házakat, luxusnyaralást, mindent amit csak akarnak. Nekünk pedig semmit.”

Mészáros Márton

 

Justin Bieber kanadai énekes 19. születésnapja helyszínét hagyja el Londonban 2013. március 1-jén

Justin Bieber kanadai énekes 19. születésnapja helyszínét hagyja el Londonban 2013. március 1-jén

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: