Videó került elő a letartóztatott Witherspoonról

Közzétettek egy videót (itt tekinthető meg) Reese Witherspoon Oscar-díjas amerikai színésznőről, amint a georgiai rendőrség mélygarázsában kiszáll a rendőrautóból, miután férjével, Jim Toth színészügynökkel együtt letartóztatták 2013. április 19-én. A felvételen a barnára festett hajú híresség látható, amint megbilincselve kitámolyog a járműből, majd a rendőr kioldja a bilincset a kezéről és együtt besétálnak az épületben.

A 37 éves színésznő a videó tanúsága szerint olyan ittas állapotban volt, hogy nem tudta a fejét sem megtartani, járása pedig ingatag volt. Az őrizetbevételi fotón se tudott a kamerába nézni a szőke fürtjeiről ismert Reese Witherspoon, ezért lehajtott fejjel fényképezték le. A színésznőt azért vették rövid időre őrizetbe rendbontásért, mert többszöri rendőri felszólításra sem maradt az autóban, miközben az ittasan vezető férjén józansági tesztet végeztek Atlantában.

Az amerikai közönség általában nem felejti el hosszú ideig, ha kedvenc sztárjai kerülnek kínos botrányba: ha a család kedvenc filmsztárjáról van szó sokat árthat karrierjének ha részegen balesetet okoz, ha megcsalja kedvesét, vagy ha kábítószert fogyaszt és erről felvétel készül.

Reese Witherspoon a rendőrkapitányságról egyenesen New Yorkba tartott, ahol férjével a Mud című filmje premierjén vett részt. A Modern Művészetek Múzeumában tartott bemutatón a színésznőnek és férjének a hátsó kijáraton kellett távoznia az eseményről, a Witherspoonra várakozó újságíróknak pedig nem nyílt lehetősége kérdéseket feltenni neki. Az Oscar-díjas színésznőnek igazán rosszul jött a botrány, mert új filmjének népszerűsítését sem tudja végrehajtani, mivel kénytelen volt lemondani egy tucat televíziós szereplést, köztük a Good Morning America és Late Night With Jimmy Fallon című talk-showkban már előre meghirdetett látogatását.

Mészáros Márton

Reese Witherspoon amerikai színésznő az Oscar-gálán a Los Angelesben 2013. február 24-én

Reese Witherspoon amerikai színésznő az Oscar-gálán a Los Angelesben 2013. február 24-én

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: