A Windsor-ház ifjabb nemzedéke varázsvilágba csöppent

A szerzőnő hazájában, az Egyesült Királyságban hat évvel az utolsó kötet megjelenése után is töretlen a népszerűsége a Harry Potter-könyveknek és a varázslótársadalom világának. A világ legtöbb példányszámban eladott könyveinek egyike, a hét részes műből készült nyolc film pedig minden idők legtöbb bevételt hozó filmjei lettek és rengeteg terméket készítettek a Potter-sorozathoz. Természetes, hogy az egész brit uralkodócsalád látta a Potter-filmeket, maga II. Erzsébet királynő és férje, Fülöp edinburghi herceg is.

De nem csak a Windsorok idősebb generációja, hanem a fiatalabb is élvezettel nézte és olvasta Harry Potter történetét. A brit fővároshoz tartozó Leavesdenben található Warner Bros stúdióba forgatták a Harry Potter-filmeket, a díszletek közé látogatott el a trónörökös fia, Vilmos herceg és felesége, a várandós Katalin hercegnő, valamint a királynő másik unokája, Harry herceg is 2013. április 26-án, amikor csak számukra és ötszáz gyermek, illetve jótékonysági szervezet képviselői számára nyitották ki a Potter-univerzum színhelyét. A történet szerves részét képező Abszol út a hercegi pár és az agglegény Harry kezében néhány varázspálcával kipróbált néhány varázsigét.

A divatikonnak kikiáltott, valóban nagyon elegáns és csinos 30 éves hercegnő ezúttal egy 38 font (13 ezer forint) értékű, fehér alapon fekete pöttyös ruhát viselt, amelynek akkora sikere volt, hogy miután a televízióban és az újságokban megjelentek a róla készült felvételek, a internetes Top Shop üzletlánc összes ilyen ruháját megrendelték.

Mészáros Márton

Vilmos cambridge-i herceg és felesége, Katalin hercegnő, valamint Harry herceg a londoni Warner Bros stúdió Harry Potter-díszletében 2013. április 26-án

Vilmos cambridge-i herceg és felesége, Katalin hercegnő, valamint Harry herceg a londoni Warner Bros stúdió Harry Potter-díszletében 2013. április 26-án

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: