Óriási bukás volt ByeAlex koncertje

2013. május 5-én a népszerű fővárosi szórakozóhelyen, a Zöld Pardonban lépett fel az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, ByeAlex. Az előadónak ez volt az első komoly koncertje, de alig néhány tucat jegyet adtak el a szervezők és száz embernél többen nem is vettek részt a fellépésen. Ezt nem csak a résztvevők, hanem fotók és videók is tanúsítják.

„Már az első 3-4 sor is szellős volt, utána meg szinte nem is lehetett sorról beszélni, csak arra lézengő emberekről.” – írta a Velvet, a Lángoló gitárok zenei blog pedig egyenesen borzalmasnak minősítette a fellépést a ByeAlex a színpad ellen című írásában. A jelenlévők közül többen panaszkodtak a pocsék színvonalról és arról, hogy még a 800 forintos belépőjegyet sem érte meg a koncert. Márta Alex kétszer adta elő a Kedvesemet, amellyel magyar nyelven fogja képviselni hazánkat, de sajátos 30 Seconds to Mars és Charlie (Jég dupla whiskyvel) feldolgozásokkal is próbálkozott.

Az Eurovíziós Dalfesztivált a svédországi Malmöben rendezik meg, a műsor döntőjét 2013. május 18-án tartják. A kérdés csak az, hogy vajon a svédeknél is ilyen nagy égésre kell számítanunk?

Mészáros Márton

ByeAlex, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója

ByeAlex, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója

Egy hozzászólás to “Óriási bukás volt ByeAlex koncertje”

  1. Újév alkalmából: 2013-as elemzés | Mészáros Márton blogja Says:

    […] 7. Palvin Barbara népszerűsíti a Calzedoniát 8. Elismerték az 51-es körzet létezését 9. Óriási bukás volt ByeAlex koncertje 10. Nagy Alexandra: „Mr. Bean-i alkat […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: