Terjed a nagyik és nagyapik táncőrülete

Még az ember azt várná, hogy a 70 év feletti korosztály a régi idők zenéjére táncoljon addig terjed egy különös őrület, amelynek keretében unokák veszik fel nagyszüleiket, amint napjaink popszámai ropják, vagy életkorukat meghazudtolva táncolnak.

Akad egy kilencvenedik életévét betöltő nagymama (videó) – unokája csak „táncoló nagyinak” hívja –, aki azzal vált népszerűvé, hogy többek között Mariah Carrey All I Want For Christmas Is You című 1994-es karácsonyi dalára, a Party Rock Anthem című 2011-es nyári diszkóslágerre, valamint PSY dél-koreai rapper Gangam Style című dalára ropja. Jeanne Harr, a nénike, aki úgy mozog, mint Mick Jagger (ez utalás egy dalra is) az unokája kamerája előtt adta elő a betanult táncokat, és hamarosan a YouTube videomegosztó sztárja lett több milliós nézettséggel. Az idén már 92. születésnapját ünneplő asszony fiúunokája „Az én 90 éves nagymamám” címmel a Facebook közösségi oldalon is létrehozott egy portált, amelynek a világ legtávolabbi pontjait is beleértve 25 ezer követője van.

A tisztatekintetű, ám súlyos látási és hallási gondokkal küszködő asszony már az amerikai Fox News hírcsatorna műsorában is feltűnt produkciójával.

Egy másik nagymama (videó) is arra adta fejét, hogy táncával az internetezőket szórakoztatja. A néni, aki áprilisban töltötte be 89. életévét, eddig öt videón táncol korát meghazudtoló energiával, a felvételeket pedig szintén unokája osztotta meg. Az első videót márciusi feltöltése óta mindössze két hónap alatt több mint 3,5 millió ember nézte meg. A táncoló nana példájára több idős férfi kezdett bele éneklésbe és táncolásba.

Mészáros Márton

89éves néni táncol a YouTube-ra feltöltött videón - 3 milliónál többen nézték meg

89éves néni táncol a YouTube-ra feltöltött videón – 3 milliónál többen nézték meg

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: