Scarlett Johansson újra férjhez megy

Scarlett Johansson amerikai színésznő volt az est fénypontja a 70. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2013. szeptember 3-án. A huszonnyolc éves szőke szexszimbólum nem csak merész dekoltázsát mutatta meg a vörös szőnyegen az Under the Skin című filmje bemutatóján, hanem jegygyűrűjét is. 

Az amerikai színésznő a premierre ujján egy gyémántgyűrűvel jelent meg, a People magazin internetes száma pedig megerősítette a találgatást, miszerint az ékszer jegygyűrű, amelyet Johannson párjától, a harmincegy éves Romain Dauriactól kapott. Woody Allen egyik újkori “múzsája” 2011-ben vált el hivatalosan első férjétől, Ryan Reynolds amerikai színésztől.

Johansson legújabb filmjét sokan Kubrik legendás alkotásaihoz mérik, a kritikusok pedig elismerősen nyilatkoznak róla. Az alkotásban a színésznő egy földönkívülit játszik, aki emberi formában vadászik áldozatokra Skóciában, a film legtöbb jelenetében pedig teljesen meztelenül jelent meg a vásznon a színésznő, ami azért fontos, mert teljesen még soha nem vetkőzött kamera előtt.

Mészáros Márton

 

 Scarlett Johansson amerikai színésznő az Under the Skin című filmje bemutatóján a 70. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2013. szeptember 3-án Scarlett Johansson amerikai színésznő az Under the Skin című filmje bemutatóján a 70. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2013.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: