Fényevő volt Michelle Pfeiffer is

Michelle Pfeiffer amerikai színésznő pályája kezdetén fényevő volt – nyilatkozta maga az érintett a The Telegraph című vezető brit lapban 2013. november 2-án megjelent interjújában.

Az 55 éves filmsztár elmesélte, hogy amikor húszévesen Hollywoodba költözött, aláírt egy szerződést néhány magát személyi edzőnek nevezi emberrel, akik azt mondták neki, az élelmiszer és a víz egyáltalán nem fontos. “Úgy gondolták, hogy az emberek egy bizonyos magasabb szinten mind fényevők” – mondta Pfeiffer, aki mindent megtett kezdetben, hogy megfeleljen nekik.

“Sok időt töltöttem náluk, és minden egyes alkalomért fizetnem is kellett” – mondta a színésznő, aki évtizedek óta vegetáriánus. Michelle Pfeiffer az interjúban elismerte azt is, hogy nehézségként éli meg az öregedést, de kijelentette, még soha nem volt plasztikai beavatkozása, beleértve a botox-injekciót és a különböző feltöltéseket is.

Az ineida, vagyis a fényevés a tudomány szerint halálos áltudomány, azonban bizonyos kultúrákban nagyon népszerű. Számos követőjük belehalt a nem evésbe az elmúlt évtizedek során.

Mészáros Márton

Michelle Pfeiffer amerikai színésznő

Michelle Pfeiffer amerikai színésznő

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: