Elkészült az új magyar vígjáték plakátja

Bemutatták a leghamarabb a mozikba kerülő magyar film, a Coming out plakátját, a Csányi Sándor főszereplésével készült vígjáték poszterét először az Origo Filmklub közölte 2013. november 7-én délután publikált bejegyzésükben.

Orosz Dénes filmje egy romantikus vígjáték, amely egy olyan homoszexuális férfiről szól, aki éppen házasodni készül párjával, amikor hirtelen rátört a vágy egy bizonyos nő iránt. A Coming out az első igazi közönségfilm lesz, amely a Magyar Nemzeti Filmalap támogatottságával készült, a promóciót pedig Geszti Péter vezényelte le, akit a Filmalap marketingszakértőként alkalmazott. A főszereplő Csányi Sándor másodszorra dolgozik Orosz Dénes rendezővel, akinek korábbi filmje a saját regényéből átírt Poligamy című alkotás volt.

A Coming out című filmet december 5-én mutatják be a mozik Magyarországon. A főszerepet alakító Csányi Sándor partnerei Tompos Kátya, a Nemzeti Színház művésznője és Karalyos Gábor színművész is szerepel a meglehetősen unalmasra sikeredett plakáton. Az alkotásban többek között Für Anikó, Mucsi Zoltán, Hegedűs D. Géza, Simon Kornél, Kun Vilmos és Czeizel Endre, a világhírű orvos-genetikus is szerepel – utóbbi saját magaként jelenik meg a vásznon, nem szerepet játszik.

Mészáros Márton

Orosz Dénes Coming out című filmjének posztere

Orosz Dénes Coming out című filmjének posztere

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: