Vilmos Bon Jovival és Taylor Swifttel énekelt

Vilmos cambridge-i herceg, a trónörökös legidősebb fia is fellépett Taylor Swift amerikai énekesnő és és Jon Bon Jovi amerikai zenész társaságában hivatalos londoni rezidenciájában, a Kensington Palotában rendezett Winter Whites gálaesten 2013. november 26-án. 

A Winter Whites-gálának mintegy 600 vendég jelent meg, akik 500 fontot (kb. 178 ezer forintos) fizettek a belépőért. Az ebből befolyt összeget Vilmos herceg alapítványa, a hajléktalan fiatalokat támogató Centerpoint kapta meg. A 31 éves herceg az est házigazdája, és fővédnöke volt, majd miután Taylor Swift és Jon Bon Jovi amerikai sztárzenészek a színpadra hívták, együtt elénekelte velük a Livin’ on a Prayer című 1986-ban slágervezető Bon Jovi-dalt.

A néhány perces fellépést nagyon szerette a közönség, hosszan tapsolták a herceget, aki először énekelt nyilvánosság előtt – bár megmaradt a vokalista szerepkörénél, és hagyta a Grammy-díjas sztárokat énekelni.

Mészáros Márton

Taylor Swift és Jon Bon Jovi amerikai énekes-zenészek, valamint Vilmos cambridge-i herceg  fellép a londoni Kensington Palotában a Winter Whites gálaesten 2013. november 26-án

Taylor Swift és Jon Bon Jovi amerikai énekes-zenészek, valamint Vilmos cambridge-i herceg fellép a londoni Kensington Palotában a Winter Whites gálaesten 2013. november 26-án

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: