Katy Perry az UNICEF jószolgálati nagykövete lett

Katy Perry amerikai énekesnőt hivatalosan is kinevezték az ENSZ gyermekvédelmi alapja, az UNICEF jószolgálati követévé a szervezet New York-i székházában 2013. december 3-án.

A Grammy-díjas Perry beszédjében úgy fogalmazott, hogy jószolgálati munkája során tudatosult benne igazán, hogy az anyagi javaknál és a társadalmi státusznál sokkal többet ér a boldogság. A 29 éves énekesnő első útja UNICEF-követként Madagaszkár szigetére vezetett áprilisban, ahol nélkülöző gyermekeken segített. Útja hatására írta az Unconditionally című dalát.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy ő is csatlakozik hozzánk az UNICEF jószolgálati nagyköveteként, és felemeli jelentős hangját, hogy ezzel segítsen felerősíteni a gyermekek és fiatalemberek hangját szerte a világban” – mondta Anthony Lake, az UNICEF ügyvezető igazgatója beiktatási beszédjében. Katy Perry impozáns társaság tagja lehet, a legismertebb jószolgálati nagykövet, és immáron különmegbízott Angelina Jolie Oscar-díjas színésznő, viszont  David Beckham, Harry Belafonte, Orlando Bloom, Jackie Chan, Mia Farrow, Danny Glover, Liam Neeson, Leonardo Messi, Sir Roger Moore, Vanessa Redgrave és Susan Sarandon is a gyermekvédelmi alap nagykövete.

Mészáros Márton

Katy Perry amerikai énekesnő

Katy Perry amerikai énekesnő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: