Elrajtolt a Jimmy Fallon vezette Tonight Show

Átült elődje, a műsort 22 évig vezető Jay Leno székébe Jimmy Fallon amerikai műsorvezető, aki ezentúl az NBC televíziós csatornán futó The Tonight Show házigazdája lesz. A Fallon vezette show első felvételét 2014. február 17-én tartották New Yorkban.

A 63 éves Leno az amerikai televíziózás meghatározó alakja, 2009 és 2010 között egy hét hónapos kihagyást leszámítva 22 éven keresztül, 4610 epizód erejéig vezette a The Tonight Show with Jay Leno nevű beszélgető-showját, amely a világ legnépszerűbb éjszakai talk-showja volt. A Jay Leno által vezetett utolsó adást február 6-án tűzték műsorra, most pedig elrajtolt a Jimmy Fallon vezette legfrissebb adás.

Fallon öt évig vezette a csatorna Late Night című műsorát. A The Tonight Show műsorvezetőjeként az első adásban Will Smith Oscar-díjas amerikai színész, a Bono vezette U2 rockegyüttes, Jerry Seinfeld amerikai komikus, Kristen Wiig amerikai színésznő, Lady Gaga Grammy-díjas amerikai énekesnő, Justin Timberlake amerikai énekes-színész, Bradley Cooper és Will Ferrelamerikai színészek, Michelle Obama, az amerikai elnök felesége is meghívást kapott vendégként. A műsorban Robert DeNiro Oscar-díjas amerikai színész és Joan Rivers amerikai műsorvezető is feltűnt, utóbbit még huszonnyolc évvel ezelőtt tiltották ki a műsorból. A sztárvendégek fontossága elsősorban a nézettség beállása miatt indokolt.

Mészáros Márton

Jimmy Fallon amerikai műsorvezető

Jimmy Fallon amerikai műsorvezető

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: