Apáca-show Olaszországban

A Whoopi Goldberg címszereplésével elhíresült Apáca-show hatására, vagy sem: egy olasz apáca televíziós tehetségkutatóban tűnt fel Olaszországban. A közönség és zsűri imádta a produkciót.

A milánói, 25 éves Cristina Scuccia nővér a The Voice tehetségkutató műsor olasz változatának második adásában tűnt fel. A szerzetesnővér Alicia Keys No One című világsikerű dalával lépett színpadra. A műsor zsűritagjai háttal ülnek a színpadnak a “vakmeghallgatáson”, csupán a fellépő hangjára kell hagyatkozniuk, és csak akkor fordulhatnak meg, ha elég jónak találják az énekes hangját. Ezúttal mind a négy zsűritag megfordult, egymást biztatva, hogy ők is tegyenek így. 

A mentorok megkérdezték a szerzetesnővért, hogy valóban apáca-e. Christina nővér azt felelte, a legvalódibb. Az éneklő apáca Ferenc pápát idézte, aki azt kérte a keresztényektől, hogy lépjenek ki a falak közül, és induljanak el evangelizálni, és mondják el mindenkinek, Isten nem vesz el semmit a világhoz, csak szebbé, színesebbé teszi azt.

 Mészáros Márton

Cristina Scuccia szerzetesnővér a The Voice tehetségkutatóban

Cristina Scuccia szerzetesnővér a The Voice tehetségkutatóban

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: